2777
2789
عنوان

مادرم اینا اومدن پیش من زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 29 پست

خب قبض آب مگه چقدر میاد ... اگر صاحب خونه با پرداختش راضی میشه شما بده فعلا 

از طرفی همین قضیه قبض آب رو بگو برای مادرت ولی جوری نگو که بنده خدا معذب بشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
یک هفته ای میشه پیرزنه همش سرک میکشه اینجا وقتی دخترم میره توکوچه بازی کنه ازش سوال میپرسه که ببینه ...

چقد خسیسه 

دیگه هر خونه ای مهمون داره مگه چقدر شما بیشتر اب میریزین اه اه 

انشالله زودتر خونه پیدا کنن شما هم انشالله صاحبخونه بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگ همینا رو مگ مادرت نفهمید یه تکونی به خودشون بدن دیگ... گذشته ازاون خانه داماد چقد میخوان بمون ...

بخدامن اگه مستاجرنبودم و صاحبخونم غرغرو نبود اصلا برام مهم نبودکه چقدرمیخوان بمونن

خیلی سخته.خونتون بزرگ هست جا بشید اصلا؟باهاشون بزو دنبال خونه بگرد فکر نکنم انقدر بیفکر باشن حتما تو شوکن نمیدونن چه کار کنن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
نه اخه چی بگه وقتی به فکرنیستن نمیدونم چجوری بهشون بگم بلاخره پدرومادرن

ببخشید چرا پدرومادرت تو این سن مستاجرن ؟؟؟؟؟

اگه خودشون به فکر نیستن وزمین یا ملکی دارن بفروشید ویه خونه براشون تهیه کنید 

ببخشید چرا پدرومادرت تو این سن مستاجرن ؟؟؟؟؟اگه خودشون به فکر نیستن وزمین یا ملکی دارن بفروشید ویه خ ...

هعیی..جریانش مفصله خواهر اون موقع پدرم معتادبوده برادراش ارثابالاکشیدن خودشم هیچ تلاشی نکرده من وخواهرم مجبورشدیم یکی تو۱۵سالگی یکی ۱۹سالگی شوهرکنیم