2777
2789

یکساله در ارتباط باشین بعد بهش بگین یا کات یا ازدواج 

ب خانوادش بگه اما مادرش قبول نکنه و رفتارهای زشتی نشون بده( چون تو جداشدی و بچه داری)

تمومش کنی رابطع رواما ببینی اون خیلی ناراحت و اذیته و خودتم همینطور و برگردی

الان با خانوادش قهره.منم همش میگم اشتی کن گوش نمیده

اگه ولش کنم کلی بهش فشار میاد چون هم باخانوادش قهره هم منم ولش کنم کامل داغون میشه

خودمم دوسش دارم و نمیتونم

گاهی سعی میکنم غذا براش درست کنم

( جدا زندگی میکنه و همش سرکاره و حاضری میخوره اکثرا)

و باهاش مهربون باشم

نمیدونم چی درسته چی غلط

من ازاول باکسی ک شرایطش مثل من نیست وارد رابطه نمیشدم ک ب اینجا برسه وقتیم رسید ب اینجا کات میکردم 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دلت برای ناراحتی اون نسوزه دلت برای خودت بسوزه که برای دوم اشتباه انتخاب نکنی عزیزم، هنوز نرفته جنگه بقیشو میخوای چیکار کنی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
تو دلت برای ناراحتی اون نسوزه دلت برای خودت بسوزه که برای دوم اشتباه انتخاب نکنی عزیزم، هنوز نرفته ج ...

اونم آدمه دیگ 

بخاطر من با اونا قهر کرده

منم ولش کنم دیگ واقعا گناه داره😢

وقتی خونه ش جداست یعنی کاملا مستقله پس احتیاجی به نظر اونا نداره.

برید باهم زندگیتونو شروع کنید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگراوشون کلا مجرد بود باید حدس میزدی خانوادش با شرایط شما مشکل دارن و همون اول باید با خانواده مطرح ...

یکی از اعضای خانوادش همینطور ازدواجی داشته قبلا

وقتی خونه ش جداست یعنی کاملا مستقله پس احتیاجی به نظر اونا نداره.برید باهم زندگیتونو شروع کنید

من اولش گفتم نمیام همینجوری بدون رضایت خانوادت....

ترسیدم ازین کار ک هم خودمو کوچیک کنم و برم تو خانواده ای ک دوستم ندارن

هم اینکه رابطه اونو با خانوادش خراب کرده باشم...‌هرچند ک خراب شد

نمیدونم چیکار کنم پاریس😢

من اولش گفتم نمیام همینجوری بدون رضایت خانوادت....ترسیدم ازین کار ک هم خودمو کوچیک کنم و برم تو خانو ...

این رضایت موقعی مهمه که مثلا عروسی بخوان بگیرن یا پول خونه بدن یا کلا مالی وابسته ی اونا باشه.

اگه فکر میکنی از همه نظر زوج مناسبیه برات، با خودش و خانواده خودت کنار هم باشید. اوناهم بعدا مجبور میشن آشتی میکنن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».