2777
2789

یه ماهه

مامانبزرگم بود البته من پدر مادر ندارم 

خونه هم که سه تا عموی معتاد هست 

انقدر ظرف کثیف میکنن همش دود و سیگار از اتاقم بیرون نمیتونم برم مردای غریبه میارن 

هر از گاهی خونه عمم میرم غذا میخورم 

اینجا گاها نصف شبا طرفاشونو میشورم نمیدونین که چقدر کویف میشه همه جا 

همه پس اندازم رفت از بس خرج غذا اماده کردم 

چی بگم دلم پره

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دانشجوییبرو سرکار شهر دیگهمشتقل شیبرو پانسیون زندگی کن بهتره ازینجااگه دانش اموزیبرو مدرسه شبانه ...

پانسیون نداریم 

معلمم 

تعهد خدمت دارم ۶ سال مونده تموم بشه موفع استخدامی تعهد محضری دادیم نمیتونم برم شهر دیگه

بگو خرید کنن لااقل خودت بپزی خرجتو کی میده؟ چند سالته؟ خدا مادرتو بیامرزه

خودم کارمندم 

والا خرج خوراک اینارو هم من میدم 

ممنونم

۲۴

آخیییی عزیزززم چقدر سخت خدا بهت صبر بده عزیزم ولی از یجایی ب بعد باید یاد بگیری فقط خودتی ک میتونی ناجی خودت باشی قوی باش روزای خوبم میرسه از راه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خودم کارمندم والا خرج خوراک اینارو هم من میدم ممنونم۲۴

مگه دیوونه ای برو ی خونه ای اتاقی اجاره کن نمون پیش اینا بیماری ریه هم میگیری من از بچگی از بس دود سیگار پیشم بود اسم گرفتم وقتی ازدواج کردم خوب شدم قبلش همش اسپری و قرص استفاده میکردم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙