2777
2789

سلام خانوما من یکهفته قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم ۵ ۶ روز گذشته و نزدیک پریودیمه علائم پریودیو داریم ولی هنوز نشدم..شکمم درد میکنه صدا میده دلپیچه دارم،قبلا موقع پریودی اصلا درد واینچیزا رو نداشتم ولی بگم سه چهارتا هم ال دی خوردم که گفتن به موقع نخوردی و تاثیری روی پیشگیری نداره😪یه پسر یکسالو نیمه دارم رو این پسرمم فقط یکبار محافظت نشده داشتم و باردارشدم  ولی این بار شوهرم مواظب نبود اشتباهی شد.بنظرتون ممکنه باردارشده باشم؟

ال دی رو فقط برای اینکه پریود نشم خوردم برای پیشگیری نبود چون طبیعی جلوگیری داشتیم که این دفه اشتباهی شد..قبلا هم ال دی خوردم و پریود شدم یادم نمیاد درد داشتم یا نه.الان شکمم خیلی صدا میده کل بدنم درد میکنه بی اعصابم نمیدونم چه مرگمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از خانم ها با اولین رابطه باردار می شوند

من خودم سر پسرم فقط یکبار رابزه محافظت نشده داشتم و باردارشدم ولی خودمون میخواستیم ولی اینبار اشتباهی شد و ببخشید درحد چندقطره بود🤦‍♀️

منم الان شرایطم مشابه شماست

شوهرم شهر دیگه سر کاره چون ورشکست مالی شدیم اصلا شرایط بچه دار شدنو نداریم

قبل اومدنش شروع کردم به خوردن ال دی وقتی اومد حین رابطه یه لحظه ریخت داخل ولی پرسیدم گفتن نزدیک پریودی چون دیواره رحم ریزش می‌کنه باردار نمیشی ولی بازم استرسشو دارم همش. دیروز پریود شدم ولی معمولا ماه بعد میگیره خدا کنه نگیره فقظ😭😔