2777
2789

یه صندوقه توی بورس   پول میزاری ماهانه یه سودی بهت میده 

مثل صندوق کیان 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صندوقه توی بورس پول میزاری ماهانه یه سودی بهت میده مثل صندوق کیان

شما کار کردی باهاش 

در این حد و خودم میدونم ولی میخواستم ببینم کار کردن باهاش خوبه یا با طلا بهتره 

صندوق درآمد ثابت همون سپرده بانکی منتهی با سود بالاتر ه ی جور سرمایه گذاری تو بورس اما با ریسک کمتر

شما باهاش کار کردی ؟

من در این حد و میدونستم میخواستم ببینم نسبت به سرمایه گذاری طلا دیجیتال چطوره 

و اینکه ارزش داره؟

شما کار کردی باهاش در این حد و خودم میدونم ولی میخواستم ببینم کار کردن باهاش خوبه یا با طلا بهتره

بله من کار کردم 

صندوق طلا یا خود طلا 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شما باهاش کار کردی ؟من در این حد و میدونستم میخواستم ببینم نسبت به سرمایه گذاری طلا دیجیتال چطوره و ...

بله من صندوق درآمد ثابت کارگزاری مفید

سرمایه گذاری طلا ریسک داره اگه روحیه ریسک پذیری داری و با کم شدن سرمایه ات استرس نمیگیری البته خب طلا میتونه سود بیشتری هم داشته باشه اما باید بلد باشی بازارو  وبا نوسانات بتونی تصمیم بگیری 

اما اگه دنبال سرمایه گذاری بی دردسر و بدون ریسکی همون درآمد ثابت اوکیه بجای سپرده گذاری تو بانک با ۲۲ درصد نهایتا درآمد ثابت ۲۸ درصد سود میده ضمن این که آنی میتونی برداشت کنی پولتو و ریسک هم نداره و 

صندوق طلا

صندوق طلا با بورس حرکت میکنه منفی و مثبت داره 

ولی صندوق در آمد ثابت فقط رشد میکنه با تضمین بازگشت اصل سرمایه

بله من صندوق درآمد ثابت کارگزاری مفیدسرمایه گذاری طلا ریسک داره اگه روحیه ریسک پذیری داری و با کم شد ...

مرسی عزیزم 

بعد میدونی کدوم صندوق از بقیه بهتره ؟