piper مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 99 عنوان صورتم رو آفتاب سوزونده و تیره شده چطوری درست میشه 65 بازدید | 5 پست چیکار کنم مثل بدنم سفید شهصورتم در مقایسه با بدنم خیلی خیلی تیرست هرکاری میکنم درست نمیشهماسکای خونگی و اینام که امتحان کردم و دائمی نیستنکسی راهی بلده لطفا بگه 1404/06/27 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 5627 تست کن ببین زینک اکساید باعث جوش پوستت نمیشهاگه مشکلی نداشت شبا قبل خواب ی لایه نازک زینک بزن بعد بخواب سرم ویتامین سی هم برای روشن شدن پوست خوبههر دو رو نمیشه باهم استفاده کرد ممکنه تداخل داشته باشن
piper مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 99 تست کن ببین زینک اکساید باعث جوش پوستت نمیشهاگه مشکلی نداشت شبا قبل خواب ی لایه نازک زینک بزن بعد بخ ... زینک اکساید روشن نکرد امتحان کردمویتامین سی رو میخوام استفاده کنم امیدوارم جواب بده
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 5627 زینک اکساید روشن نکرد امتحان کردمویتامین سی رو میخوام استفاده کنم امیدوارم جواب بده ویتامین سی هم پوست عادت میکنه بهش استفاده کنی باید ادامه بدی هميشه تو روتین پوستی باشه ولش کنی ب قبل بر میگرده
moshaverpostmoo عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 145 سلام عزیزم من رحمتی هستم مشاور پوست و مو از شرکت معتبر نفیس اگه خواستی میتونم ب صورت کاملا رایگان بهت مشاوره بدم و مشکلت رو با هم حل کنیم، 🙂