2777
2789

سلام 

بچه ها ما سال خونمون ۲۵ مهر بعد ساختمون ما به خانواده هستن بعد تو اجاره نامه و طرف صحبت ما مادر خانواده که ملک ماله اونه و پدره فوت شده و ما پول کرایه رو به دخترش میدیم . 

دیروز دامادش تماس گرفت غیر مستقیم گفت میمونید یا نه ؟ اگر بله رو کرایه ۱۰ تومن بذارید یا پول پیش رو ۳۲۰ اضافه کنید! گفتیم بیایید حضوری صحبت کنیم

بعد اگر میخواستم بلند بشیم چرا انقد دیر گفتن ! به ماه مونده به سالمون

بعد ما از صبح تا شب خونه نیستیم شارژ و کرایه رو محاله یه روز دیرتر بدیم حتی تو جنگ به موقع دادیم. 

حالا امروز می‌خوام برم با خوده حاج خانم صحبت کنم چی بهش بگم ؟ من به بدبختی دارم نمیتونم درست حرف بزنم سریع قانع میشم و خجالت میکشم میشه راهنماییم کنید چی بگم تو ذهنم بگم که من بیکار شدم و خرج پدرمو میدم و همسرم تعمیرکار درآمدی نداره که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اینارو بگی میگه نداری بلند شو برو پایینتر

بگو سخته اسباب کشی قیمتا که از پارسال خیلی بیشتر نشده و یکم تخفیف بدید بتونم پرداخت کنم خیلی سنگین میشه

بودجتو بگو مثلا صدتومن بیشتر نمیتونم یا فلان قدر کرایه

۵ توحید نیت کن سه تا سوره توحید .. بخون از انگشت کوچیک تا وسطی هر کدوم میخونی ب هر انگشت فوت کن و نیتت رو بگو ۲ تا قل الله نگه دار بعد هر وفت میخوای باهاش حرف بزنی با انگشت اشاره باهاش حرف بزن وقتی جواب گرفتی دو تا توحید بخون

سوره کثر هم انگار خوبه یا سوره ایت الکرسی

نه بابا اینارو بگی میگه نداری بلند شو برو پایینتربگو سخته اسباب کشی قیمتا که از پارسال خیلی بیشتر نش ...

ما پریسال مستاجر بودیم اجاره میخواستن ببرن بالا ما صحبت کردیم رو پیش پول بزارن اجاره چونه زدیم کمتر بگیرن .خدایش من یه مقدار اه و ناله کردم صاحبخونه پیرمرد و مهربونی بود قبول کرد شوهرم میگفت اصلا انتظار داشتم اجاره پایین بیاره فکر کردم لج میکنه چند برابر میکنه نمیدنستم به حرفت گوش میده تازه کم هم میکنه

چخبره مگه

هوشیار باش مستاجر اصلا پیدا نمیشه

همه خونه ها موندن رو دست صاحب خونه ها 

تو بگی در میام اونا عمرا بتونن مستاجر پیدا کنن

تو دور و بری هام شهرهای مختلف و محلات مختلف دیدم که میگا . از خودم نمیگما