2777
2789

خوب میخرن ولی فک نکنم بخوای اونفدر به خودت آسیب بزنی بخاطر فروختن تخمک و سلامتیتو پاش بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چند میخرن؟چه اسیبی داره؟

چند سال پیش دوستم ۲۰۰ تومن خرید الانو خبر ندارم

کلی آمپول توی ناف باید بزنی

خیلی درد و اسیب داره عملش ممکنه بعدا خودت بچه دار نشی

پریودات دردناک و نامنظم میشه

ارزششو نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چند سال پیش دوستم ۲۰۰ تومن خرید الانو خبر ندارمکلی آمپول توی ناف باید بزنیخیلی درد و اسیب داره عملش ...

پس این عوارض واسه کسی که بخواد تخمک کشی کنه و مراحل آی وی اف رو بره هم هست،درسته؟!

چند سال پیش دوستم ۲۰۰ تومن خرید الانو خبر ندارمکلی آمپول توی ناف باید بزنیخیلی درد و اسیب داره عملش ...

الان تو دیوار دیدم ۳۰ تا ۶۰ میلیون میخرن

به پول احتیاج دارم ولی خب این مقدار خیلی کمه 

الان تو دیوار دیدم ۳۰ تا ۶۰ میلیون میخرنبه پول احتیاج دارم ولی خب این مقدار خیلی کمه

نمیدونم والا چیزی که من شنیدم ۲۰۰ هزینه کردن اونم ۵ سال پیش بود

شاید یه جریان دیگه داشته که من بی خبرم

آسیب زدن الکی به خودته، ارزش نداره پولش خرج درمون خودت باید بکنی

پس این عوارض واسه کسی که بخواد تخمک کشی کنه و مراحل آی وی اف رو بره هم هست،درسته؟!

اون فرق داره

بعدم آی وی اف شرایط خاص خودشو داره

مثلا چند میخرن؟چه اسیبی داره؟

باید کلی دارو و آمپول هورمونی مصرف کنی و بعدم طی یه عمل سرپایی تخمک رو میکشن بیرون. اون داروها ریسک کیست و سرطان و هزار درد و مرض رو داره و اگه آدم به خاطر بچه دار شدن خودش یا اهدا به یکی از عزیزانش نباشه از نظر من کار عاقلانه ای نیست. قیمتم انقدر بالا نیست چون اکثر مراکز ناباروری مافیا دارن و با قیمت پایین از اهداکننده میخرن و با قیمت بالا به صورت ناشناس به خریدار میدن. مگر اینکه کسی خودش یکی رو ببره که خیلی جاها زر بار نمیرن و میگن حتما باید ناشناس باشه که بعدا داستان نشه. خلاصه که نکن

الان تو دیوار دیدم ۳۰ تا ۶۰ میلیون میخرنبه پول احتیاج دارم ولی خب این مقدار خیلی کمه

اگه انقدر پول لازمی و حاضری تن بدی به این تیپ راها برو رحم اجاره ای شو

هم کم خطره و هم پول بیشتری میدن بهت

اون فرق دارهبعدم آی وی اف شرایط خاص خودشو داره

آخه از عوارض آی وی اف میخواستم بدونم،معمولا کمتر گفته میشه،مسلما کسی که میخواد آی وی اف کنه و مجبور هم هست فرق داره

آخه از عوارض آی وی اف میخواستم بدونم،معمولا کمتر گفته میشه،مسلما کسی که میخواد آی وی اف کنه و مجبور ...

دقیق اطلاع ندارم

ولی خب اونم واقعا عوارض زیاد داره همشم روی دوش مادره که بنظرم عادلانه نیست یه نفر از زوجین اینهمه تلاش کنه و سلامتیشو از دست بده در حالی که طرف مقابل فقط اسپرم رو داده

دقیق اطلاع ندارمولی خب اونم واقعا عوارض زیاد داره همشم روی دوش مادره که بنظرم عادلانه نیست یه نفر از ...

آخه وقتی زن و شوهری مشکل دارن و بچه ندارن،اطرافیان گیر میدن برید آی وی اف،ولی من به عوارضشم فکر میکنم،شاید اون زوج شرایطش رو ندارن یا زن نخواد به بدن خودش ضرر بزنه

آخه وقتی زن و شوهری مشکل دارن و بچه ندارن،اطرافیان گیر میدن برید آی وی اف،ولی من به عوارضشم فکر میکن ...

اطرافیان حرف الکی زیاد میزنن

من که میگم همین بارداری عادی بدون هیچ مشکلی هم شدیییدا زحمت و آسیب داره برای زن و فداکاری بزرگیه

چون واقعا صادقانه نگاه کنیم، استادی میگفت بچه انگل مادره

واقعا همینه توی ۹ ماه بارداری و ۲ سال شیردهی بچه ففط داره تغذیه میکنه از مادر

و هر کسی نخواد راضی به چنین چیزی بشه حق داره

چه برسه اینکه مجبورش کنن برو آی وی اف کن

اصلا پذیرفته نیست 

در صورتی خوبه که طرف خودش بخواد و واقعا حاضر باشه واسه بچه دار شدن هر کاری بکنه