2777
2789

واقعا برام سواله که مثلا میگن ما از فیزیک ۳ ، ۴ تا منبع رو دو بار تست زدیم خب این سرعت واقعا از کجا میاد؟ 

یه منبع معمولی فیزیک رو با سرعت ماها حتی نمیشه یکبار هم زد 

چطوری همه درصداشون ۱۰۰ تزار های قلمچیشون همه ۸۰۰۰ شده واقعا چجوری میشه اینقدر بی نقص درس خوند و کنکور داد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا فقط به خاطر تلاششون نیست،از هوش بالایی هم‌برخوردارن.ممکنه دانش آموز دیگه هم همینقد تلاش کنه رتبش دو رقمی بشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اینا فقط به خاطر تلاششون نیست،از هوش بالایی هم‌برخوردارن.ممکنه دانش آموز دیگه هم همینقد تلاش کنه رتب ...

واقعا ربطی به هوش نداره نمیدونم چرا همه چیز به هوش ربط میدید

اینا از هفتم درس میخونن

من هفتم که تیزهوشان قبول شدم همه بچه های کلاسمون مشاور تحصیلی گرفتن و تست میزدن برای کنکور کلا با هدف درس خوندن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

خیلی هم عالی الان کنکورتو دادی؟ ببخشید میپرسم رتبه ات چنده؟

اره

بخوام بگم کنکورم خیلی بد دادم کنکور اول آنفولانزا گرفتم و سر جلسه برای اینکه آزمون بقیه خراب نشه نتونستم سرفه کنم کلا گند زدم

کنکور دومم بعد جنگ بود آزمون اینام تعویق افتاد ما هم منطقه غرب کشوریم هر دقیقه یه منطقه رو میزدن

دیگه گند زدم به نتیجم😑😂

ولی رتبه مازم کمترینش ۱۰۳۸ بود بهترینش هم ۳۶ کشوری

دو رقمی هم واقعا خوبه در کل رتبه زیر ۱۰۰ شاهکاره

آره بله که خوبه ولی کسی که باهوشه اینهمه تلاش میکنه اونا هستن که زیر۱۰میشن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

واقعا ربطی به هوش نداره نمیدونم چرا همه چیز به هوش ربط میدیداینا از هفتم درس میخوننمن هفتم که تیزهوش ...

من کی همه چیزو به هوش ربط دادم؟شما نمیدونی مگه آی کیو آدما باهم متفاوته؟میگم ممکنه یکی در حد رتبه ۱کنکور تلاش کنه مثلا رتبش بشه ۲۰۰ یا بشه مثلا ۷۰.ولی یکی دیگه با همون تلاش بشه رتبه ۱ کنکور

من کی همه چیزو به هوش ربط دادم؟شما نمیدونی مگه آی کیو آدما باهم متفاوته؟میگم ممکنه یکی در حد رتبه ۱ک ...

من والا حرفی با شما ندارم

با همین روند به زندگیت ادامه بده😊

من والا حرفی با شما ندارمبا همین روند به زندگیت ادامه بده😊

منم اصلا با تو نبودم،با استارتر بودم مثل نخود هر آش خودتو انداختی وسط.

توهم تو دنیای احمقانه خودت سیر کن،خوش باشی

منم اصلا با تو نبودم،با استارتر بودم مثل نخود هر آش خودتو انداختی وسط.توهم تو دنیای احمقانه خودت سیر ...

به نظر من هوش واقعیت داره ولی با تلاش خیلی خیلی زیادی  قابل جبرانه چون دیدم اطرافم و تجربه اش کردم