2777
2789
عنوان

مادرشوهر شمام فرق میزاره بینتون

113 بازدید | 11 پست

من چند ساله عروس این خانواده شدم 

هرسال جلو چشمم برنامه سفر میزارن ولی حتی یه تعارف هم بهم نمیزنن و مارو خونه دار میکنن

چیکار کنم ناراحت نشم

چه ذکری بگم اروم شم و ذهنم درگیر نباشه

خیلی این فرق گذاشتنه اذیتم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت باهمسرت برو

حتما باید تو سفر هم ایل و تباری برید؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شما با همسرت و خانواده خودت بروبخدا آرامش داری و خبر نداری

والا بابا .حوصله داره .من خودم دونفره با شوهرم میرم کیف میکنم😅ولی هر وقت با خانواده خودم و خانواده خودش میرم اصلا کیف نمیده

عزیزم مشکل از خانواده شوهرت یا مادرشوهرت نیست مشکل از توعه چرا؟ چون این تو هستی که توقع الکی داری صدبار تو این سایت گفتم تنها توقعی که شما در مقابل اونا یا اونا در مقابل شما میتونن داشته باشن احترامه همین و بس توقع دوست داشتن دوستی محبت صمیمیت نداشته باشین مگه مهدکودکه اینو دوست داره منو دوست نداره از همه توقعت رو قطع کن ببین چقدر ذهنت آروم میشه

والا بابا .حوصله داره .من خودم دونفره با شوهرم میرم کیف میکنم😅ولی هر وقت با خانواده خودم و خانواده ...

دقیقا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فدا سرت. خداروشکر کن باهاشون نمیری. فاصله بگیر و رسمی باهاشون برخورد کن.

خانواده شوهر منم هر سال میرن همشون مسافرت دسته جمعی اما حتی زنگ نمیزنن خداحافظی کنن. ما هم هر سال خودمون میریم خیلی هم راحتتریم.

فکر کن من رفتم خونه مادرشوهر یه ظرف میوه کهنه و لک دار گذاشت جلوم. اتفاقی نیم ساعت بعد جاریم اومدن رفت جلوی چشم من یه ظرف میوه‌ی سالم و تمیز آورد جلوش. انقدر پست و پلشتن. منم سه چهار ماهی یه بار شاید برم در حد یه چایی خوردن و برگردم. التماس میکنه بهشون سر بزنیم ولی من دیگه مثل ستبق خودمو کوچیک نمیکنم و مدام نمیرم

عزیزم مشکل از خانواده شوهرت یا مادرشوهرت نیست مشکل از توعه چرا؟ چون این تو هستی که توقع الکی داری صد ...

سری پیش مادرشوهرم اینا رفتن مشهد منم حوصله سفر دسته جمعی نداشتم البته اونا هم نگفتن بیا.انگار مادرشوهرم توقع داشت من بیام برا برادرشوهرم غذا بپزم اخه بهم گفت .مثل اینکه فامیلاش گفتن عروست برای پسرت برادرشوهر غذا بپزه .منم همون لحظه  گفتم الان خودش ۳۸ سالشه ماشالله همه غذاها بلد.