2777
2789

خری باصاحب خود گفت در راه که ای بیرحم ِ بی انصافِ بدخواه!مرا تا چند زیر بار داری؟مرا تا چند، با جان کار داری؟خدا مرگت دهد تا شاد گردم ز بندِ محنتت آزاد گردم جوابش داد: ک ای حیوان دربند!چرا از مرگ من هستی تو خرسند؟علاجی کن که دیگر خر نباشی کشیدن بار را، در خور نباشی و گرنه تا تو خر هستی، ب ناچارچه من، چه دیگری، از تو کشد کاربلی تا ملتی در خواب باشدفرو در رنج و پیچ و تاب باشدچو نبوَد ملتی از خواب بیدارنبیند پشتِ خود را خالی از باروگر همت کند بیدار گرددز آزادیش، برخوردار گردد دگر جور و ستم، بر او روا نیست به مردِ زنده دل، جور و جفا نیست کم از خر، ملتِ خواب و خمود است که دائم زیر شلاق عنود است

خوب بید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو شیشه “ها” کردم نوشتم که طبیعت هوشمنده

مثلا اونی که گرگه پس فردا میبینه حالا بچه خودش گوسفنده

مثلاً شکارچیه میبینه یهو جفت خودشو پوست کنده

زمین جوری میچرخه که بریزه پوزخندت

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️