2777
2789
وسط شب که بیدار میشه چیکار کنم؟من ک پیشش نباشم بیدار میشه

برید پیشش آرومش کنید و بذارید همون‌جا بخوابه اگه وابستگیش زیاده اول فقط جاشو جدا کنید بعد کم‌کم ببریدش تو اتاق جدید

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬😬میدونی همین تضادها آدم رو گیج میکنه من دوتا مشاور رفتم یکی گفت بچه باید از شش ماهگی جدا بشه یکیش ...

عزیزم اونیکه گفت بچه باید کنار مادر بخوابه راست می‌گفته.  لذت این روزها رو از خودت نگیر . دیگه بزرگ بشن نمیان نزدیک تو . الان که کوچیکن از خوابیدن پیش هم لذت ببرید . 

این مرحله روهم رد کنن احساس میکنم یه غول دوسرجلو راهمه

این مرحله برا بچه‌ها هم خیلی خوبه مثل گرفتن از شیر سخته ولی بچه خودشم راحت میشه فقط صبر داشته باشین و اصلا کوتاه نیاین به شوهرتون هم بگید همین کارو کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
کوچیکه از نوزادیش تا الان باید روی دستم بخوابه اگه بی‌خواب بشه دوساعت یکسره نصف شب جیغ میزنه

برو تو اتاقشون دبخواب کنارشون 

خواب رفت بیا بیرون

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂

بچه های منم همین بودن 

تحت هیچ شرایطی جدا نمیشدن 

به بهانه های مختلف می اومدن تو اتاق ما 

ولی بعد از تعویض خونه بزرگترین اتاقو براشون در نظر گرفتم 

و تشک تختشون رو عوض کردم 

بهترین تشک و براشون خریدم 

دیگه جز تخت خودشون حاضر نیستن جایی بخوابن 

منم دارم فک میکنم از شیش ماهگی ببرمش اتاقش اما میترسم گریه کنه نفهمم یا خدای نکرده پتو بچسبه به دماغ ...

خیلی کوچیکه ی تبی کنه یا حالت تهوع بگیره چجوری متوجه میشی تا دو سالگی صبر کن

من الان شوهرم دوساله کنار من نمیخابه و قشنگ عادت کرده مردا براشون مهم نیس

چه ربطی داره نا سه تایی کنار هم میخوابیم کاری داشتیم میریم تو یه اتاق دیگه شوهرت دنیال بهونه هست