2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین کمک😭😭😭

294 بازدید | 25 پست

سلام،یه اکانت دیگه داشتم هرچی ایمیلمو زدم بازگردانیش کنم نشد😒مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم تا کمکم کنین😭😭😭بچه ها تقریبا یه ماه پیش چنگ رو صورتم افتاد الان جاش مونده😭😭😭رژودرم آوردم استفاده میکنم ولی زیاد تاثیری نداشته،شما تجربه شو دارین؟چه کرمی استفاده کنم جاشو ببره تروخدا کمکم کنین

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا هم زمان بده تا ۳ ماه

شاید انقد کمرنگ بشه که کاری نخواد اصن

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
کلا هم زمان بده تا ۳ ماه شاید انقد کمرنگ بشه که کاری نخواد اصن

من خیلی بد زخمم🙁هرچی زخم میشه جاش میمونه اینم مونده آلوئه ورا زدم رژودرم زدم ولی خوب نشده تروخدا هر تجربه ای دارین بگین کمکم کنین😭😭جاش رو دوطرف صورتمه

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
الوارا بزن بهش    

کرم ترمیم کننده س؟چیه ؟موثره؟

میگم که

صبر کن

کرم ترمیم کننده خارجی هم بگیر بزن

اگه سه ماه گذشت و هنوز حس کردی جاش هست لیزر کن

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
وای این مشکل منم هست چند ماهه هر چی جوش میزنم جاش لک میشه نمیدونم چکار کنم 

اب لیمو و نمک مخلوط کن با پنبه بهش بزن موقع ک جوش میزنی اگه لکش موندعسل و دارچین عالیه پوست رو سفید و نرم میکنه. ماست و زردچوبه هم خوبه شاخه گندم پودرکنی داخل ماست خوبه

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

نمیتونم صبر کنم جاش رو صورتمه خیلی مشخصه باید حتما برطرفش کنم تو یکی دوماه،نمیدونم کرم روشن کننده فیس دوکس بزنم خوبه یا نه