2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
عزیزم فقط آتاب نخوره  جای خراش طول میکشه تا بره افتاب ولی موندگارش میکنه

اتفاقا تو عید چند جا رفتیم جلو آفتاب بودم دیروزم همینطور ولی هر بار رفتم بیرون کلی با ضد آفتاب روشو پوشوندم...من خیلی بد زخمم حتی یه خراش کوچیک رو بدنم که آفتاب بهش نمیخوره جاش میمونه

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
من خیلی بد زخمم🙁هرچی زخم میشه جاش میمونه اینم مونده آلوئه ورا زدم رژودرم زدم ولی خوب نشده تروخدا هر ...

دوستم  در آخر میگن  نتیش رو میبینی 

این خاصیت  روژدرم هست 

سعی کن صبور باشی تو درمان 

تو دفترچه  نوشته

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این مشکل منم هست چند ماهه هر چی جوش میزنم جاش لک میشه نمیدونم چکار کنم 

جوش رو دستکاری نکنید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
دوستم  در آخر میگن  نتیش رو میبینی  این خاصیت  روژدرم هست  سعی کن صبور با ...

شما استفاده کردین؟من امروززدم فک کنم زیاد بود یه کم پوستم قرمز شد،میخوام کنارش درمان های دیگه م بکنم که زود از بین بره...تروخدا هر تجربه ای دارین بگین خیلی داره آزارم میده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
شما استفاده کردین؟من امروززدم فک کنم زیاد بود یه کم پوستم قرمز شد،میخوام کنارش درمان های دیگه م بکنم ...

عزیزم بخدا تجربه ندارم فقط پسرم سرش زخم شد براش گرفتیم ولی یکی دوبار استفاده کرد

دیگه نمیزاشت استفاده کنم براش 

ولی شما مرتب استفاده  کن  من واقعا احساس میکنم  خیلی خوبه  دفترچه رو بخون

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
عزیزم بخدا تجربه ندارم فقط پسرم سرش زخم شد براش گرفتیم ولی یکی دوبار استفاده کرد دیگه نمیزاشت استفا ...

عزیزم شما کوردی؟

دفترچه رو کامل خوندم،نوشته روزی سه بار با فاصله پنج ساعت و بعد نیم ساعت شستشو داده بشه،من میزنم و ماساژ میدم اون مقدار کرمی که باقی میمونه رو میذارم بعد نیم ساعت میشورم

عزیزم شما کوردی؟ دفترچه رو کامل خوندم،نوشته روزی سه بار با فاصله پنج ساعت و بعد نیم ساعت شستشو داده ...

بله عزیزم  من کورد هستم

واسه پسرم هم  همینطوری بود فک کنم اون کرم خودش جذب بشه آخه فک کنم ضایعات پوست رو برمیداره

یه نوع لایه بردارهست  واسه جای جوش وزخم واسکارهست

از کجا فهمیدی کوردم😄

از اسم پروفایلت

آخه منم کوردم😏

از اسم پروفایلت آخه منم کوردم😏

وه راسته 😍😍

چونی چون باشی چاکی😍😘

اب لیمو و نمک مخلوط کن با پنبه بهش بزن موقع ک جوش میزنی اگه لکش موندعسل و دارچین عالیه پوست رو سفید ...

مرسی گلم دستت درد نکنه خیلی ناراحتم پوستم مثل برگ گل بود حالا اینارو بزنم ببینم چی میشه