2777
2789

فقط مامانایی که تجربه دارن بیان. خب من ۱۲ شب شیاف دیکلوفناک زدم الان ۵ساعت گذشته لرز کرده میدونم دما داره میره بالا تو اینجور موقع ها شما چیکار میکنین! دکترم بردم انتی بیوتیک دارو همه چی دادن و بهشم داروهاشو میدم‌ نمیدونم دیروز دکتر گفت گلوش متورم شده و فلان. وقتی شیاف اینقدر اثرش کم باشه دیگه شربت که جای خود دارد ینی هیچ تاثیری نداره خب چیکار میشه کرد؟ حتی سرمم با تزریق استامینافون فقط یکی دوساعت تاثیر داره.واقعا من خسته شدم تب های این بچه منو از پا در آورد تند تند تب میکنه و همیشه تب هاش مقاومه. همه ی ازمایشات رو دادیم ماه قبل بستری بود. لطفا تشخیص بیماری ندین فقط ممنون میشم تجربتون رو بگین

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

عزیزم گفتی تشخیص بیماری ندین ببخشید دخالت هم میکنم اما شاید لوزه دارید چون دقیقا یکی از اطرافیان ماه ...

بچه منم خیلی مریض میشه لوزه داره اما چون کوچیکه دکتر گفت فعلا نمیشه عمل کرد باید سنش بیشتر بشه ماهی نیست که مریض نشه لوزه اش هم بخاطر الرژیشه

خدایا پناهم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقاومت بدن بچتوببربالا  بهش اب مرکبات ومغزیجات  میوه بده وشربت های  تقویتی الانم اب ابمیوه طبیعی بهش بده پاشویه کن البته نه الان که لرزکرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه منم خیلی مریض میشه لوزه داره اما چون کوچیکه دکتر گفت فعلا نمیشه عمل کرد باید سنش بیشتر بشه ماهی ...

آره متاسفانه

حتی میگن بعد از عمل هم امکان بازگشتش هست

اما خب ما بچه فامیلمون عمل کرد خیلیم عمل سختی بود برای بچه‌ الان بزنم به تخته ماشاالله زیاد نمیشنویم‌ سرما بخوره یا مریض بشه

ایشاالله هیچ بچه ایی رو زمین طعم مریضیو نچشه خیلی مظلومن طفل معصوما

مقاومت بدن بچتوببربالا بهش اب مرکبات ومغزیجات میوه بده وشربت های تقویتی الانم اب ابمیوه طبیعی بهش ...

بچم بمیرم براش همش مریضه وزنش چندماهه ثابته نمیدونم چکار کنم اینقدر بهش میرسم شیرخشکشو از اول خارجی گرفتیم مولتی وارداتی میگیرم با قطره اهن از سیسمونی فروشیها اما همش مریضه الرژی داره لوزه داره 

به مغزیجات ومرکبات هم الرژی داره 

خدایا پناهم باش
آره متاسفانهحتی میگن بعد از عمل هم امکان بازگشتش هستاما خب ما بچه فامیلمون عمل کرد خیلیم عمل سختی بو ...

واقعا من دوهفته پیش هم براش واکسن انفولانزا زدم همش سرما میخوره عفونت میگیره واکسن پرونار ۴ بار براش زدم اسهال میشه همشم این الرژی لعنتیه

خدایا پناهم باش
بچم بمیرم براش همش مریضه وزنش چندماهه ثابته نمیدونم چکار کنم اینقدر بهش میرسم شیرخشکشو از اول خارجی ...

واقعاالرژی سخته متاسفانه بیشترمغزه هاومیوه هاهم الرژی زاهستن من دیروزخربزه خوردم گلوم ورم کرده سن بچت بالابره الرژیش خیلی کم میشه تست الرژی دادی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعاالرژی سخته متاسفانه بیشترمغزه هاومیوه هاهم الرژی زاهستن من دیروزخربزه خوردم گلوم ورم کرده سن بچ ...

اره یکسالگی تست رست داد مشخص شد به چیاس الانم دکترش دید خوب نشده تست الکس نوشت 

بچم دوسال و سه ماهشه ۳ دوره فوراور هم خورد الانم شربت زادیتن میخوره اما نمیدونم چرا خوب نمیشه

خدایا پناهم باش

پسرخاله منم سال ۹۰،  ماهی ده روز مریض میشد ، انقدر دکتر عوض کردن براش که حد نداره، دیگه سردرد و تهوع و... هم میگرفت

حتی یه دکتر متخصص گفت بچه سل داره ببرید بیمارستان دارآباد و واقعا میخواستن بستریش کنن

اما عمه اش مقاومت کرد، بچه رو برد فوق تخصص ریه، دکتر تا دیدش گفت لوزه اشه، حتی عکس ریه و... گرفت، گفت ریه اش سالمه سالمه

نامه داد برا جراح حلق‌، لوزه ها رو درآوردن همانا و بچه خوب خوب شد

اصلا شاخ درآوردیم بچه یهو وزن گرفت و تپل شد

واکسن آنفولانزا تاثیری نداره؟ یعنی با اینکه واکسن زدی بازم مریض میشه؟

پارسال زدم واکسن انفولانزا خیلی خوب بود اصلا مریض نشد واکسن انفولانزا ربطی به عفونت و ویروس و اسهال نداره باعث میشه ویروس انفولانزا نگیره که ویروس خطرناکیه چون بشدت زیاد میشه تو این فصل زدنش خیلی خوبه

خدایا پناهم باش
پسرخاله منم سال ۹۰، ماهی ده روز مریض میشد ، انقدر دکتر عوض کردن براش که حد نداره، دیگه سردرد و تهوع ...

اخه این عکس از همه جاش گرفتیم ازمایش نموند که نداده باشیم. لوزه نداره این 

فقط گفتن ویتامین د کمه اونم دارو دادن اونو دادم قرص ویتامین د ۵۰۰۰۰ هر دو هفته ۴ هفته 

واقعاالرژی سخته متاسفانه بیشترمغزه هاومیوه هاهم الرژی زاهستن من دیروزخربزه خوردم گلوم ورم کرده سن بچ ...

پسره منم آلرژی داره ولی نمیدونم به چی. دکتر گفت تنقلات کمتر بخوره 

مقاومت بدن بچتوببربالا بهش اب مرکبات ومغزیجات میوه بده وشربت های تقویتی الانم اب ابمیوه طبیعی بهش ...

بدغذا هست ویتامین د هم کم بود ولی من کلی شربت ویتامین بهش دادم و میدم ولی واقعا کم اوردم. الان ۵ونیم ساعت از شیاف گذشته داره تب میکنه وقتی شیاف اثرش اینقدر کمه شربت بروفن و استا جای خود دارن لرزم داره من موندم چیکار کنم بخدا عاجزم عاجززز