2777
2789

تو خونه زیاد نمیگه جدیدا اما تا بیرون میریم مثلا خونه مامانم همشو تکرار میکنه و ب همه میگه .. تو خونه اگه بگه روش بی محلی دعوا رو پیش رفتم اصلا فایده نداره باز فرداش میگه .. کمک کنید  چجوری از سرش بندازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عزیزی میگه بچه های زیر شش سال با بی محلی ازسرشون میفته اگه دعوا کنی میفهمه حساسيت بدتر میکنه 

دختر منم یاد گرفته بود کله پاچه بعنوان فحش میگفت محل نذاشتم دیگه نمیگه فقط اونروز درباره کله پاچه حرف میزدیم دخترم قهقه میزد میگفت مامان کله پاچه واسه دعواست 😆پنج سالو رد کرده دخترم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
وقتی حس میکنی میخواد بگه اون کلمه رو بیا تو حرفش با صدای بلند تر بزار یادش بره اصلا تکرار نکنه یه با ...

تو خونه وقتی عصبی میشه معمولا میگه بعد بی محلی ک میکنم انقد تکرااار کیکنه میاد تو صورتم فکر میکنه نشنیدم اگر اخم کنم یا دعوا گریه میکنع فرداش یادش میرع

دکتر عزیزی میگه بچه های زیر شش سال با بی محلی ازسرشون میفته اگه دعوا کنی میفهمه حساسيت بدتر میکنه دخ ...

میگم م تو خونه کمتر میگه اما جلو دیگران تا میبینه تکرار میکنه همشو انگار ضبط کرده از قبل 😢

اوخیشاید غریبه ها رو میبینه سو استفاده میکنهاگه خیلی حرف زشتی نیست بهش توجه نکنین اصلا واکنش نشون ند ...

متاسفانه چندبار تو روش خندیدیم نمیدونم چکار کنم.. ازینکه دیگران دعواش کنن بدم میاد ناراحت میشم. اینم از سرش نمیفته

میگم م تو خونه کمتر میگه اما جلو دیگران تا میبینه تکرار میکنه همشو انگار ضبط کرده از قبل 😢

حساسیت نشون نده دیگه نمیگه حتی مثلا به مامان باباتم بگو محل نذارن خودش یادش میره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
متاسفانه چندبار تو روش خندیدیم نمیدونم چکار کنم.. ازینکه دیگران دعواش کنن بدم میاد ناراحت میشم. اینم ...

فعلا زیاد جایی نبرش تا یادش بره

یا میبری هم به دیگران بگو نگاهش نکنن موقع حرف زشت زدن چون دنبال جلب توجهه توجه نکنین اوکی میشه