2777
2789

سلام ، بامدادتون بخیر😅❤️امیدوارم حالتون خوب باشه هوا هم که خنک تر شده و ....هیچی دیگه ، من حسابی خوشحال ، یه چند شبیه دیگه سرمایشی روشن نمیشه تو خونه ، در تراس و باز میذارم ، باد خنک میاد ، این پرده که تکون میخوره روحم جلا داده میشه ، باد خنک ، زیر لحاف

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیعععععع سرد شده من دیشب داخل جشن با لباس مجلسی زدم بیرون از سرما فقط میلرزیدم به خودم

کجایین مگه

وایی پاییز و زمستون عشق منه من دوران عقدم و با همسرم ۳ سال دوست بودم الان ۳ سال از نامزدی و عقدم میگذره در واقع ۶ سال از رابطمون میگذره بعد بغل های داخل ماشین یا یهویی چند ثانیه ای های داخل پارک و روی تپه و اینها که میریم پیاده روی وسط سرما و پاییز و زمستون تمام وجود منن اصن یچیز عجیبین برام واقعیت چند روز هوا سرد شده ذوق همین موضوع میکنم چون دلم خیلی واسه این وایب کنار همسرم تنگ شده بود 🥲🥲🥲🤍🤍🤍🫂🫂🫂

وایی پاییز و زمستون عشق منه من دوران عقدم و با همسرم ۳ سال دوست بودم الان ۳ سال از نامزدی و عقدم میگ ...

عزیزممم ، منم دقیقا همینطورم😍

وایی خوب خوب میتونی درکم بکنی بخدا چند روز واقعیت ذوق میکنم دارن پاییز و زمستون برمی‌گردن فقطططط هم ...

من اصلا پاییز زمستون خوش اخلاق و مهربونم😅علاقه م ب این فصل غیر قابل توصیف