2777
2789
عنوان

سر کلاس زیپ شلوار استاد باز بود

272 بازدید | 22 پست

زیپ باز شلوار !!!

وارد کلاس شدم به عمد با زیپ شلوار نبسته، خواستم عکس العمل دانشجویان کلاس را بسنجم و مطلبی را هم که میخواستم، تبیین کنم براش عدله منطقی داشته باشم.

اولش کسی متوجه نشده بود کم کم بهم رسوندن زیپ شلوار استاد بازه... دخترها پوزخند پنهانی میزدند و پسرها زیر لب با هم پچ پچ میکردند...یکی دو نفر خواستن موضوع رو به من منتقل کنند با ممانعت عده دیگری مواجه شدند که یعنی بزار بخندیم... منهم ضمن اینکه همگی رو زیر نظر داشتم طبق روال درس را دنبال کردم.

نزدیک آخرهای کلاس بدون اینکه به پائین نگاه کنم روی تخته سیاه نوشتم زیپ شلوار من پایین بود، اشکالی داره؟!!

یهو انگار کلاس با تنفس جدیدی مواجه شده باشه ... چند نفری متلک گفتن چند نفری هم اظهار فضل کردند. ولی بیشتر خانمها گفتن خوب بی ادبیه اینکه فرد متشخصی چون شما اینگونه ظاهر بشوید!!

بعد نوشتم از درس امروز کسی چیزی یاد گرفت؟!! تقریبا همه گفتن نه. چون اصلا حواسمون جای دیگه ای متمرکز شده بود!!!

گفتم پس یک زیپ کوچولو میتواند یک نفر باشخصیت رو تنزل بدهد...

دوم اینکه میتواند روی ذهن دیگران

تاثیر بگذارد...

حال پاسخ بدهید وقتی دکمه روی سینه دختر خانمی باز میماند، پاچه شلوار خانمی تا نزدیکی های زانو باز و عریان می شود، وقتی گوشواره و گردنبند و آرایش موهای خانمی با رنگ آمیزی غلیظ و چشم نواز مواجه میشود، آیا تنزل شخصیت ایجاد نمی کند؟!

آیا حواس دیگران را پرت نمیکند...

آیا به نظر شما قباحت زیپ باز شلوار آقایون بیشتر است یا عریانی اندام یک زن ....

آیا شما نمی توانستید بدون توجه به زیپ شلوار تمام حواستان را معطوف درس کنید؟

پس یادتان باشد حجاب و پوشش برای حفظ ارامش زن و مرد در جامعه لازم است.

هر کی می خواد کامنت بذاره بگه 

سرتون تو ماتحت خودتون باشه 

خودشم بهش عمل کنه سرش تو ماتحت خودش باشه

به کامنت و تاپیک  بقیه گیر نده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بودن زیپ شلوار جزء عرف جامعه نیست

اما پیدا بودن چیزای دیگه، توی جامعه ی ما داره عادی سازی میشه و بایدم بشه

شاید در اینده باز بودن زیپ‌ شلوارم عادی سازی شد و کسی راجبش پچ پچ نکرد

الان اگه یه خانوم با لباس زیر بره ساحل همه پچ پچ میکنن، ولی یه خانوم دیگه تو سواحل اروپا با لباس زیر بره ساحل نه تنها کسی پچ‌پچ‌نمیکنه بلکه جزء رسوم اونجاست و به چشم همه عادیه

این مزخرفاتو تحویل بقیه ندین خواهشا، کی چی اصن؟ دنبال چی این؟

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

ملت تو سال ۲۰۲۵رفتن مریخو گرفتن اونوقت ما اینجا دنبال اینیم پاچه شلوار دختره بالا باشه بده یا خوبه 

همین میشه اونا میشن جهان اول و تکنولوژی و اقتصاد وخانواده و دینشون‌درسته 

ما میشیم جهان سومی بی مغز پر از تعصب 

باز بودن زیپ شلوار جزء عرف جامعه نیستاما پیدا بودن چیزای دیگه، توی جامعه ی ما داره عادی سازی میشه و ...

شاید کشورهای اروپایی هزاران کار دیگه رو طبیعی بدونن این دلیل میشه ماهم کورکورانه فرهنگ اونا رو تو کشورمون اجرا کنیم،چرا بدی باید طبیعی و عادی بشه؟

باز بودن زیپ شلوار نادرسته و این مثال بود تو متن استارتر و عرض اندام و پوشش نادرست خانوما هم نادرسته. 

هر کشوری عرف و قوانین خودشو داره،کشور ما یک کشور اسلامیه،و همه ی رفتارهای داخل جامعمون باید بر اساس اسلام باشه،هر کسی دین رو قبول داره با رضایت به دستوراتش عمل میکنه و هرکسی هم قبول نداره باید به عنوان قوانین کشور بهش احترام بذاره و تا جایی که میتونه اجرا کنه.

لطفا بدی ها رو عادی جلوه ندید

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
ملت تو سال ۲۰۲۵رفتن مریخو گرفتن اونوقت ما اینجا دنبال اینیم پاچه شلوار دختره بالا باشه بده یا خوبه ه ...

اون سالی که میگی۲۰۲۵ میلادیه  حتی اونها برای تقویم خودشون از تولد حضرت عیسی هست و اینقدر پایبند دینشون هستند و زمان میلاد مسیح شده تقویم  و به علت نفوذ اون دوره بین المللی شده

بعد  من دین شمارو بذارم کنار ،برای مریخ رفتنت تلاشی کردی ؟ 

ی آلوی شیرینم🎀

ملت تو سال ۲۰۲۵رفتن مریخو گرفتن اونوقت ما اینجا دنبال اینیم پاچه شلوار دختره بالا باشه بده یا خوبه ه ...

مشکل اینجاست به دینمون پایبند نیستیم،مریخی که اونا الان کشف کردن و میرن داخلش هزاران سال پیش منظومه شمسی و سایر علوم دیگه تو قرآن بیان شده،ولی ما از این معجزه ی بزرگ غافلیم،چه بسا اگه تفکر و تعقل کنیم تو این آیات با عظمت هر غیر ممکنی ممکن میشه و درهای علم به رومون باز میشه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
شاید کشورهای اروپایی هزاران کار دیگه رو طبیعی بدونن این دلیل میشه ماهم کورکورانه فرهنگ اونا رو تو کش ...

فقط سر حجاب ما شدیم جامعه اسلامی؟؟؟

کجای اقتصادمون شبیه جامعه اسلامی 

کجای سیستم بانکیمون شبیه جامعه اسلامیه 

و همون اسلامی که ازش میگی تو سوره بقره اومده گفته لااکراه فی الدین 

چسبیدین به چهارتا تارمو و پاچه شلوار 

چون چیز دیگه ای از اسلامو ندارین 

اون سالی که میگی۲۰۲۵ میلادیه حتی اونها برای تقویم خودشون از تولد حضرت عیسی هست و اینقدر پایبند دینش ...

بله درحال حاضر دوتا ارشد دارم و برای دفاع از امثال شما سرکار میرم و کلی مقاله دارم 

مشکل اینجاست به دینمون پایبند نیستیم،مریخی که اونا الان کشف کردن و میرن داخلش هزاران سال پیش منظومه ...

اگه فوکوس نکنین رو پاچه شلوار ملت و کمتر پیامک حجاب بفرستین و اقتصادتون هم اسلامی باشه اون وقت وقت تفکر تعقلی میمونه