2777
2789
از کجا بیارم؟

داروخانه بگو واسه حشرات میخوام خیلی زیادن

اینطوری بهت میدن

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بچه ت چیزی نمیگه؟؟ دلت حداقل برا بچت بسوزه بعداز شما چی سرش میاد کی هواشو داره 

چند وقت پیش ی خانمی باردار بود و ی بچه کوچیکم داشت فوت میکنه خانواده پسره خیلی پسره سرزنش میکردن بهش سرکوفت میزدن بعداز چهلم خانمه پسره هم خودکشی میکنه،،، الان بچه اواره شده معلوم نیست چه به سرش میاد بدون پدر و مادر

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

اسی بچه ت چیزی نمیگه؟؟ دلت حداقل برا بچت بسوزه بعداز شما چی سرش میاد کی هواشو داره چند وقت پیش ی خان ...

کوچیکه. دو سالشه. خیلی به این موضوع فکر کردم. به نظرم بزرگ شدن بدون مادر خیلی خیلی بهتر از بزرگ شدن در کنار یه مادر مریضه که حوصله خودشم نداره چه برسه به بچه‌ش. من نباشم، باباش به اون بهتر میرسه

یعنی داروخونه به این راحتی قرصی که برای خودکشی استفاده میشه رو در اختیار همه قرار میده؟

آره

چون این قرص در اصل واسه کشتن حشراته

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

کوچیکه. دو سالشه. خیلی به این موضوع فکر کردم. به نظرم بزرگ شدن بدون مادر خیلی خیلی بهتر از بزرگ شدن ...

بچه بیشتر از مادر یتیم میشه تا پدر،،، پدرش همیشه که مجرد نمیمونه بالاخره ازدواج میکنه معلوم نیست اون خانم دختر شمارو قبول کنه یا نه،،، 

من عمه م 4 سال پیش فوت کرد ی سال بعدش شوهرش زن گرفت بچه هاش میگفتن ما دیگه جایی نداریم بریم الان پسر مجردش اواره شده پیش خواهرش زندگی میکنه،،، هرچند اون خانم مشکلی نداره ایشون خودش بعداز مادرش تحمل زندگی تو اون خونه نداره،،، پس با این فکرا خودتو گول نزن

بچه بیشتر از مادر یتیم میشه تا پدر،،، پدرش همیشه که مجرد نمیمونه بالاخره ازدواج میکنه معلوم نیست اون ...

بحث گول زدن نیست. بحث اینه که منم براش مفید نیستم. اگه این حس بی ارزشی رو نداشتم شاید می‌تونستم یه جور دیگه تصمیم بگیرم. ولی بچه‌م هم فقط باباش رو دوست داره و من رو دوست نداره. مطمئنم زندگیش بدون من خیلی بهتر میشه. چون الان هم سمتش کمه زود یادش میره و عادت میکنه

بچه بیشتر از مادر یتیم میشه تا پدر،،، پدرش همیشه که مجرد نمیمونه بالاخره ازدواج میکنه معلوم نیست اون ...

هر چی فکر میکنم و میگردم حتی یه دلیل برای ادامه دادن پیدا نمیکنم. برعکس مدام تمام دلایلی که میگه باید تمومش کنم و دیگه ادامه ندم برام مرور میشه و بیشتر مصممم میکنه

هر چی فکر میکنم و میگردم حتی یه دلیل برای ادامه دادن پیدا نمیکنم. برعکس مدام تمام دلایلی که میگه بای ...

از کجا مطمئنی زندگیش بدون شما بهتره از اینده از دل اون بچه که خبر نداری،،، شما بیشتر از هر چیز دیگه افسرده ای و باید درمان بشی

هر چی فکر میکنم و میگردم حتی یه دلیل برای ادامه دادن پیدا نمیکنم. برعکس مدام تمام دلایلی که میگه بای ...

روایتم هست هرکس هرطور خودکشی کنه اون دنیا عذابش باهمونه،،، یعنی شما الان با نخوردن غذا دارید خودکشی میکنید اون دنیاهم همین روش عذاب میدن