چهار سالشه فقط یه فحش هایی میده که موندم از کجا یادگرفته آبرومونو همه جا برده مهربون باهاش حرف میزنی بازم فحش میده دعواش میکنی هم همینه خیلیم داد و بیداد میکنه و بلند حرف میزنه یبار دوستم خونمون بود بهش گفتم عمه قربونت بشم برو بیرون بازی کن شروع کرد بلند بلند گفت ببخشید تو گوه خوردی تکرارم میکنه یا ببار جلوی زنداییم رو به آبجیم میگفت تو سیاهی تو سیاهی همینم چند بار میگه غلط کردی و اینا هم زیاد میگه نمیدونم اگه کجا یاد گرفته من معمولا خونسردی خودمو حفظ میکنم ولی بعضی وقتا در حدی عصبی میشم که دوست دارم خودزنی کنم چون اونم بچست نمیتونم بزنمش که دعوا هم فایده نداره یکم بیشتر دعوا کنم به مامانش بر میخوره😐
اینم بگم که مامان بی مسئولیتش اکثرا با داداشش میندازه خونه ما و میره سرکار متنفرم ازش همش چسبیده به مامانم این و اونور میره میگه بغلم کن کمر مامانم درد میکنه ولی مدام بغلش میکنه بعضی وقتا مامانم با همسایه ها که حرف میزنه اینم میبره ممکنه از بچه های اونا شنیده باشه؟ یا مامانش یاد میده؟ و باید چکار کرد؟ بخدا آب میشم هر سری فکر کن جلوی فامیلی که راحت نباشین بیاد فحش بده و بگه گوه خوردی جوری اون لحظه ها دلم میخواد بمیرم و آب شم برم زمین که نگو