2777
2789

چهار سالشه فقط یه فحش هایی میده که موندم از کجا یادگرفته آبرومونو همه جا برده مهربون باهاش حرف میزنی بازم فحش میده دعواش می‌کنی هم همینه خیلیم داد و بیداد می‌کنه و بلند حرف میزنه یبار دوستم خونمون بود بهش گفتم عمه قربونت بشم برو بیرون بازی کن شروع کرد بلند بلند گفت ببخشید تو گوه خوردی تکرارم می‌کنه یا ببار جلوی زنداییم رو به آبجیم می‌گفت تو سیاهی تو سیاهی همینم چند بار میگه غلط کردی و اینا هم زیاد میگه نمی‌دونم اگه کجا یاد گرفته من معمولا خونسردی خودمو حفظ میکنم ولی بعضی وقتا در حدی عصبی میشم که دوست دارم خودزنی کنم چون اونم بچست نمیتونم بزنمش که دعوا هم فایده نداره یکم بیشتر دعوا کنم به مامانش بر میخوره😐

اینم بگم که مامان بی مسئولیتش اکثرا با داداشش میندازه خونه ما و می‌ره سرکار متنفرم ازش همش چسبیده به مامانم این و اونور می‌ره میگه بغلم کن کمر مامانم درد می‌کنه ولی مدام بغلش می‌کنه بعضی وقتا مامانم با همسایه ها که حرف میزنه اینم می‌بره ممکنه از بچه های اونا شنیده باشه؟ یا مامانش یاد میده؟ و باید چکار کرد؟ بخدا آب میشم هر سری فکر کن جلوی فامیلی که راحت نباشین بیاد فحش بده و بگه گوه خوردی جوری اون لحظه ها دلم میخواد بمیرم و آب شم برم زمین که نگو 

تربیت بچه به عهده پدر و مادره ما نباید دخالت کنیم .... اونا کوتاهی کردن 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر مامانشه که بلد نیست بچشو تربیت کنه.وقتی حرف نمیفهمه بگیره بزنتش تا ادب بشه

ومنی که پسرم یه خورده حرف بد میزنه به داداشش نمیدونم چکار کنم.همه راهی رفتم جواب نداده.۱۰سالشه.شما بگو چکارکنم

ومنی که پسرم یه خورده حرف بد میزنه به داداشش نمیدونم چکار کنم.همه راهی رفتم جواب نداده.۱۰سالشه.شما ب ...

هر موقع که حرف بد زد از یه چیزی محرومش کن. بگو فلان جا نمیزارم بری فلان چیزو نمیخرم برات و ...

هر چند دیگه سنش زیاد شده فکر نکنم موثر باشه. 

میگه خوب نخر خوب نبر مگه چی میشه

واقعا نخر واقعا نبر تا ببینه چی میشه. 

شما الکی فقط تهدیدش میکنی. واقعا عملی کن.

بعدم میتونی به فامیلی کسی هم بگی نصحیتش کنه چون با اونا رو درواسی داره بهتره