2777
2789
عنوان

اگر خواب ببینید دوستتون با شوهرتون رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از ی خواب میترسونیدش؟

من انقد خوابای چرت میبینم 

مثلا خواب دیدن خودم با داییم 🤧🥴🤣 مثلا تو رابطه بودیم 

الآن باید بترسم 

فقط 38 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

چرا از ی خواب میترسونیدش؟من انقد خوابای چرت میبینم مثلا خواب دیدن خودم با داییم 🤧🥴🤣 مثلا تو رابطه ...

میدونی همون حس بدی گ بهم داد استرس انداخته تو جونم

اصلانبایدشوهرت بادوستات انقدرآشناباشه که همچین فکری کنیمن شوهرم میدونه چندتادوست دارم وعکساشونم دیده ...

نه بابا این شوهر داره و خیلی چهارتایی سفر رفتیم چ داخلی چ خارجی پنج ساله باهاشونیم این اولین باره این خوابو دیدم

میدونی همون حس بدی گ بهم داد استرس انداخته تو جونم

درکت میکنم 

ولی همون‌جوری ک گفتی هفته پیش بیرون رفتی باهاشون شاید اون لحظه مقایسه کردی خودتو با دوستت و گفتی استایل من بهتره یا اون 

خواب ما از ناخودآگاه خودمون سرچشمه می‌گیره 

حالا پیش میاد گاهی اوقات خواب ها تعبیر بشن اون خوابت مثلا خوابیه ک اصلا تو ذهنت نباشه ولی مثلا چیزی ک تو روزمره پیش میاد دیگه خواب دیدنش طبیعیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

جای تو باشم میرم دوستم میکشم چه تو خواب چه بیداری

😂😂ببین تو خواب سوار ماشینم شدم وقتی دیدمشون بعد اینقدر تند میرفتم زدم ب ی ستون بزرگ بعد دست و دلم قفل بود بعد تو ی سالن خیلی بزرگ اینقدر گریه کردم هرکس میومد می‌گفت چی شده نفسم میگرفت نمیتونستم حرف بزنم از آخر غش کردم 😭

درکت میکنم ولی همون‌جوری ک گفتی هفته پیش بیرون رفتی باهاشون شاید اون لحظه مقایسه کردی خودتو با دوستت ...

میدونی اون روز گفتم ببین من چقدر درگیر روزمره زندگی و بچه هام شدم این همش ب قرتی بازیه

میدونی اون روز گفتم ببین من چقدر درگیر روزمره زندگی و بچه هام شدم این همش ب قرتی بازیه

واقعاً دیگه مشخصه چرا خواب دیدی 🤣 

فکر کردی دیگه نگران نباش گل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرده صبح گفت خانم یه خواب بد دیدم زنه گفت چی دیدی

گفت خواب دیدم یه زن دیگه گرفتم زنه دادوبیداد که یا بخواب واونو طلاق بده یا بلندشو بریم منو طلاق بده

من با هوو نمیتونم یکجا باشم🤣😂😅😁

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس