2777
2789
عنوان

با مرد عصبی ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 65 پست
برا چی داد زد بعد چیکار کرد

شوهر من بیست و خورده ای روز شهر دیگه کار می‌کنه 

ی هفته یا هشت روز پیش منه اونم اگه اضافه کار نباشه 

من و شوهرم همشهری نیستیم شهر شوهرم اینا تا شهر ما یک ساعت و نیم فاصله هست شوهر من با اینکه خانواده‌اش تو شهر من زندگی می‌کنند و باز هم برای انجام یاده‌ترین کارهاش میره شهر خودشون مثلاً تعمیر ماشین یا دندون پزشکی . 

سری قبل که ۴۰ روز اومده بود روز اول که رسید پیش من رفت شهرشون تا کاور ماشین بندازه روش باز اینکه می‌شد تو شهر خودمونم انجام بده ولی به این دلیل که مثلاً اونجا ارزون‌تره رفت همونجا شب که برگشت بهم گفت میگما باند بندازم رو ماشین گفتم نه برای چمونه من که از صدای بلند بدم میاد کم کم می‌خوایم ماشینو عوض کنیم دیگه گفت باشه تا فردا وقتی از خواب بیدار شده بودم دیدم رفته بیرون یهو بهم زنگ زد من دارم میرم شهرمون می‌خوام باند بندازم منم گفتم تو بعد عمری اومدی پیش من همش اینور اونوری و سر همین دعوا شد

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص نمیشه تا نری زیر ی سقف نمیفهمی.شوهرم آدم فوق العادع آروم بود یکسال بعد ازدواج عصبی پرخاشگر غرغر ...

خب اگه عصبی باشه از اول هم عصبی بوده اگه الان عصبی شده شاید دلیلی داره خب 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

آرع چون انقدر خانوادش دعا طلسم گرفتن بالاخره اثر کرد.

خب اگر دلیلش اینه که باید بری باطل کنی 

شوهرم اروم بود واقعا 

من عصبی وغر غرو

الان اونم شبیه من شده 

😂😂

دست بزن نداشت اصلا انقد تو دعوا زدمش اونم دیگ میزنه 

کلا ب چوخ رفتم 

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

شوهر من بیست و خورده ای روز شهر دیگه کار می‌کنه ی هفته یا هشت روز پیش منه اونم اگه اضافه کار نباشه م ...

ای بابا حق داشتی آدم نمیدونه تا کی تاب آوری کنه وقتی وضع عوض نمیشه 

امیدوارم متوجه اشتباهش بشه و خودشو اصلاح بکنه