2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زده راجب قدم میپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این حرکت من چرا وقاحت ندیدم ایشون حق داره در مورد میمیک صورت و قد شما بدونه حرف بد و حرکت زشتی نبود ...

بله اما من رو دیده بودن.و خب میتونستن توی آشنایی ‌ث خواستگاری بهتر ببینن نه توی تماس اول این سوالا رو‌بپرسن

😂😂😂😂😂😂چیز بدی هم نگفته خب ادما همشون دوس دارن مثلا طرفشون یه خصوصیتی داشته باشه توخودتن خب دوش ...

اره اما منو‌دیده بودن باز زنگ زده بودن دقیق بفهمن بعد جدا از این توی تماس اول زشت بود کارشون بابام خیلی بدش اومد 😂😂

بله اما من رو دیده بودن.و خب میتونستن توی آشنایی ‌ث خواستگاری بهتر ببینن نه توی تماس اول این سوالا ر ...

من دوست پسرم الان شوهرم  بار اول منو دیده بود با اینکه قبل تر هم دیده بودن چون خجالتی بودن دقت نکردن ، ازم پرسید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم کار خوبی کردن میخواستن الکی مزاحم وقت و زندگیتون نشن تو این گرونی. بالاخره پسره یه معیارایی دا ...

عزیزم اخه من رو دیده بودن میخواستن جزئیات رو بفهمن نن واقعا بهم برخورد پدرم هم خیلی بدش اومد😂😂😂میتونستن توی قرار اشتایی پسرشون دید پسند نکرد عقب بکشن.

البته کلا من خواستگار هایی که مادرشون پسند کنه دوست ندارم

وایییی فقط حرف پدرتون 😁 خوب راست گفتن مگه میوه فروشیه خوب مثل ادم میاد اشنایی ببینه پسندید ک اره ن ...

دقیقا منم همینو میگم. بعد مادرش اینا منو دیده بودن برای جزئیات تماس گرفته بودن 

همیشه از اینکه مادر طرف منو بپسنده خوشم نمیاد

دقیقا منم همینو میگم. بعد مادرش اینا منو دیده بودن برای جزئیات تماس گرفته بودن همیشه از اینکه مادر ط ...

نن دختربزار هردوشونم بپسندن مادر ک تورو بپسنده در اینده کم عذاب مادرشوهر میبینی 😂😂😂 والاه

نن دختربزار هردوشونم بپسندن مادر ک تورو بپسنده در اینده کم عذاب مادرشوهر میبینی 😂😂😂 والاه

اخه یه خواستگار دارم پسر منو‌پسندیده خواهرش هم زیاد منو دیده اونجوری بیشتر خوشم اومد