2777
2789

دخترای فامیل یکی شون مال اموال پدرش رو بالا کشید حالا من نمی‌دونم تاوان بوده یا اتفاق اونو خدا می‌دونه پدرش اینقدر دخترش لعنت نفرین کرده 

موقعی دفن میشه باباش نمی‌خواسته براش سنگ بزار عموش گذاشته پدرش اصلا براش خیرات نداده یا غذا نداده سر خاکش نرفته بابام به سرش زده بره 100 تا غذا سفارش بده براش بده آخه به ما چه ما تو مراسم بودیم دیگه غذا رو چه جوری از سر بابام در بیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بابای سنگدلی داشته اون دختره که حتی بعد از مرگش نبخشیده

قضاوت ممنوع 

شاید دلش شکسته 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

کلا غذا دادن تو دین ما کار درستی نیست و پیامبر حدیث هم در این مورد دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ان شاالله خدا دل پدرشون آروم کنه تا بتونه دخترشو ببخشه و پدر شما هم اگه غذا بده برا خودشم ثواب می‌کنه پس شما کاری نداشته باش

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

دیگه بیین چقد بدذات بوده حتی پدرشم دلش نسوخته . مگه میشه آدم حاصل زحمات پدرشو بالا بکشه ؟ نفرین پدرش ...

اره خیلی جوان بود خوشگل دلم میسوزه به عکسش نگاه می‌کنم کاش باباش نفرین نمی‌کرد 

اره خیلی جوان بود خوشگل دلم میسوزه به عکسش نگاه می‌کنم کاش باباش نفرین نمی‌کرد

خوشگل بدذات بوده اخه چرا پول باباشو بالا کشید؟ باخودش نگفت پس بابام چیکار کنه؟ دلش برا باباش نسوخت؟ والا من همینجوریشم به دستای بابام نگاه میکنم دلم میسوزه جیگرم آتیش میگیره 

خوشگل بدذات بوده اخه چرا پول باباشو بالا کشید؟ باخودش نگفت پس بابام چیکار کنه؟ دلش برا باباش نسوخت؟ ...

رفت با پولش برا خودش چیزای جدید خرید پدرع مستاجر شد کار خیلی بدی بود ولی دختر آدم جیگر آدم فوت کنه خیلی بده