2777
2789

من دیروز رفتم حموم باز امروز مبینم بوگرفتم😭😭مدرسه ها هم هست بخدا خجالت میکشم مام هم میزنم ولی تاثیری نداره بعضی وقتام تا حمام میرم شبش بو میگیرم باز😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کلیپ دیدم با تاید دستی بدون بو زیر بغل رو میشست

بعد حموم هم زینک بزن عالیه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

هرروز دوش کوتاه بگیر موهات اگه چرب نیست هرروز نشور زینک اکسید باعث میشه آدم بوی عرق نگیره ولی میگن زیاد زدنش زیربغل خوب نیست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

افشانه های اربیانا 🤣🤣🤣🤣چرت گفتم البته

😂😂😂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شاید مامی که استفاده میکنی کیفیتش خوب نیست 

بادی اسپلش بگیر ماندگاری بیشتره

بعدشم حتما عطر بزن 

هر سه چهارساعت هم تمدیدش کن 

روزانه حتما دوش بگیر 

موهاتو یه روز درمیون بشور

شیو هم خیلی تاثیر داره بعضی وقتا بوی بد بخاطر موهای زائده

دختر خوب منم مشکل تورو داشتم قبلا،اگه  خوندی لایک کن.ببین فردا برو عطاری بهش بگو زاج غیرخوراکی میخوام(زاج سفید)یه ماده معدنی هست، بعد بیار با یه هاون چیزی خوردش کن مثل نباته،بعد بزار داخل آسیاب کاملااا پوووودر بشه مثل آرد، اگه مثل نمک دون دون باشه بوی عرقو خوب خنثی نمیکنه چون نمیچسبه به زیربغلت،بعد که رفتی حموم بعد از حمام که اومدی بیرون  زیر بغلت یکم ک خیسه از پودر خوووب بمال زیر بغلت بزا زیربغلت پودری باشه دیگه هرچی عرق کنی بو نمیدی خیالت راحت چندین ساله از این روش استفاده میکنم و کم هزینه و عالیه،این زاج باعث میشه باکتری های زیربغل فعالیت نکنن و بو خنثی بشه،پودر زاج هم عطاری اگه داشت که بهتر راحت تره کارت دیگه نیاز به آسیاب کردن نی ولی اگ حس کردی زبره مثل آرد نیست دوباره خودت آسیابش کن بریز داخل یه ظرف در بسته همیشه داریش هرموقع هم حس کردی که بو میدی و زاج از بین رفته با چیزی زیر بغلتو پاک کن مرطوب کن و پودر بزن این روش تا پنج روز هم بو نمیدی قیمت زاج هم اندازه ده هزار بیس هزارش به اندازه ده سال پودر میده بهت منم دعا کن 

از کجا بگیرم

اصلا کرم و زینک و مام و بادی اسپلش نزن چون بوشون با عرق قاطی میشه و یه بوی افتضاح تحویل میگیری!چاره فقط زااااج از عطاری بخر معجزه اس مثل بچه ها دیگه بو نمیدیییی تمااام