2777
2789
عنوان

دلم شکست اونم جلوی جمع

154 بازدید | 10 پست

کل فامیل اومدیم مسافرت و یه ویلای بزرگ گرفتیم،همگی تو حیاط نشسته بودم و همه مشغول حرف زدن، انیستا گردی ، و میوه خوردن بودن.....،منو دختر عموم و پسرعموم هم با نامزدش داشتیم پاسور بازی میکردیم ۴ تایی اونم تو اتاق طبقه بالا

بعدش منو پسرعموم باختیم چون یک تیم بودیم،و یهویی پسرعموم شروع کرد به سرم دادن زدن و فحش دادن که تقصیر توعه و تو باعث شدی ببازیم ،بعدش بهم گفت خنگی، شبیه مریضایی،شبیه فلان خاله ات هستی و خیلی چیزای دیگه......😭

منم واقعا ناراحت شدم چون بقیه هم میخندیدن مخصوصا دخترعموم...

اصلا به روم نیاوردم ولی الان نشستم تو اتاق یواشکی گریه میکنم ،یعنی چی؟ آخه چرا باید سر یه بازی که اونم بدون شرط بود با من اینطوری رفتار شه؟!

درسته اگه بابام اونجا بود پسرعموم حق نداشت چیزی بهم بگه ولی واقعا بازم ازش ناراحتم با اینکه ۲۵ سالشه و هنوز آدم نشده،حتی نامزد هم داره ولی بازم خیلی سبک بازی در میاره، خواهش میکنم بچه هاتونو طوری تربیت کنید که هیچ وقت سر چیزای الکی و بخاطر خندوندن دیگران دل کسیو نشکونن، هیچ وقت.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد احمقه و جدی گرفته..

من یبارم داشتیم فوتبال میکردیم حوصله نداشتم رفتم دروازه

۹ تا گل خوردم هیچکدوم جرئت نکرد حرفی بزنه👺

(چون میدونستن چیزی بگن جرشون میدم)

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چقد احمقه و جدی گرفته..من یبارم داشتیم فوتبال میکردیم حوصله نداشتم رفتم دروازه۹ تا گل خوردم هیچکدوم ...

منم همیشه از خودم دفاع میکنم،اما امروز یکم سرماخورده بودم و اصلا حال نداشتم حتی گلوم انقدر میسوخت نمیتونستم دهنمو باز کنم ولی حتما به مامانم می‌سپارم حقشو بزاره کف دستش آخه تا کِی باید اینطوری رفتار کنه

منم همیشه از خودم دفاع میکنم،اما امروز یکم سرماخورده بودم و اصلا حال نداشتم حتی گلوم انقدر میسوخت نم ...

افرین

غلط کرده اینطور رفتار کرده

بیشرررف

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

عزیزم مگه لال بودی جوابشو ندادی خدا زبان بهت داده ک جوابشو بدی هیچ وقت اجازه نده کسی بهت بی حرمتی و ...

من همیشه از خودم دفاع میکنم امروز اصلا حال و حوصله نداشتم وسرما خورده بودم و حتی حالشو نداشتم جوابشو بدم

حتما به مامانم یا بابام میسپارم حقشو بزاره کف دستش چون پسرعموم مثل سگ ازشون میترسه

چه آدم نابالغی!رفتارش خیلی بچگانه بوده،همچین آدمی به سنی نرسیده که زن بگیره!بیچاره نامزدش...توحق داشتی که حس بدی بگیری ولی نباید حرفاشو بپذیری چون لایقشون نیستی وبرای این کارم باید نارضایتی وناراحتیتو اعلام کنی واجازه ندید بهت توهین بشه...توبااین کار برای آدما حدومرز تعیین می کنی...منم اگه آدم چند سال پیش بودم،مثلا تو دوران بلوغم دقیقا واکنشم مثل توبود ولی باعقل الانم که فکر می کنم میبینم ما نه تنها نباید نظر مزخرف دیگران راجع به خودمونو باور کنیم بلکه نباید اجازه بدیم بهمون بی احترامی کنن...توام برو توجمع بهش بگو توانقد انقدر بچه ای که سر یه بازی چیزایی روبه من نسبت دادی که لایقم نیست،ناراحت خودم نیستم چون حرفات راجع بهم حقیقت ندارن،ناراحت زنتم که یه عمر بخاطر شخصیت نابالغت باید عذاب بکشه،توبچه ای باید بزرگت کنه...بعدم بگوتوباید بخاطر رفتار زشتت ازم عذرخواهی کنی 

چه آدم نابالغی!رفتارش خیلی بچگانه بوده،همچین آدمی به سنی نرسیده که زن بگیره!بیچاره نامزدش...توحق داش ...

حرفاتون کاملا درسته،ولی نامزدش اصلا چیزی بهش نمیگه،اعتراضی نمیکنه فقط خوشش میاد میخنده چون بار اولش نیست که این‌طوری میکنه...و وقتی هم بهش می‌خندن خیلی پررو میشه و به خودش میباله، ولی واقعا ارزششو نداره باهاش حرف بزنم، چون فردا قشنگ به مامانم یا بابام می‌سپارم که قشنگ جوابشو بدن چون پسرعموم ازشون می‌ترسه 

حرفاتون کاملا درسته،ولی نامزدش اصلا چیزی بهش نمیگه،اعتراضی نمیکنه فقط خوشش میاد میخنده چون بار اولش ...

بله خب چون مخاطب حرفای مضحکش نامزدش نیست،نامزدش ناراحت نمیشه

ولی کسی که همچین شخصیتی داره،یه روز نامزدشم ناراحت می کنه

اما بنظر من اینجور مواقع خودت جلوشون وایسا وبه هیچکس اجازه نده بهت بی احترامی کنه وناحق بگه بهت

این باعث میشه از خودت یه آدم قوی بسازی وپیش دیگرانم از خودت یه آدم محترم بسازی وبه مرور که این به جزیی از شخصیتت تبدیل شه،ناخداگاه دیگه میبینی بقیه مراقب رفتارخودشون باتوهستن