2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیشتر پسرا براشون مهمه ربط نداره؟

بیشتر پسرا غلط میکنن

اولا مگه اونا به اینکه دخترا چی دوست دارن توجه میکنن که شما تمام زندگیتون رو حول نظر اونا شکل بدین

دوما وقتی کسی اینکار رو میکنه یا با همون دوست پسرش ازدواج میکنه یا اونایی که براشون مهم نیست(یه گروهی هم دروغ میگن)

فرهنگ ها باهم متفاوته.

اگر برات عجیبه یعنی فرهنگ و سبک زندگیتون باهم متفاوته.

این به معنای بد بودنتون نیست.

فقط درکی از فرهنگ هم ندارید که این طبیعیه.

لزومی نداره ما همه‌ی کارهای دیگران رو درک کنیم یا تأیید کنیم.

هر کسی سبک زندگی خودش رو داره.

ترجیحا به این چیزا فکر نکنید و روی زندگی خودتون متمرکز بشید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

فرهنگ ها باهم متفاوته.اگر برات عجیبه یعنی فرهنگ و سبک زندگیتون باهم متفاوته.این به معنای بد بودنتون ...

فرهنگ هامون متفاوت نیست توی یه شهریم و از یک قوم فکر کنم شجاع ترن وگرن میگفتن خانوادشون نباید بفهمن

وقتی شلوارت برای یه پسر نامحرم کشیدی پایین دیگه باکره نیستی،حالا چه رابطه کامل باشه چه نباشه.هرزه ای ...

این که درسته منظورم اینه اینا دیگه چه دلی دارن که تا تهش پیش رفتن 

فرهنگ هامون متفاوت نیست توی یه شهریم و از یک قوم فکر کنم شجاع ترن وگرن میگفتن خانوادشون نباید بفهمن

تو یه شهرین درست ولی از دوتا خانواده‌ی متفاوتید.

گاهاً اعضای یک خانواده باهم همفکر نیستن.

همشهری ها که دیگه جای خود دارن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

این که درسته منظورم اینه اینا دیگه چه دلی دارن که تا تهش پیش رفتن

همینا هستن که زندگی بقیه مردم جامعه رو بهم ریختن.اینقدر براشون عادی میشه که تو زندگی متاهلی هم قید و بندی ندارند.

اکثر خانمها غر میزنن شوهرمون خیانت می‌کنه.خب با کی خیانت می‌کنه ؟با یه زن دیگه.

مردها و زنها به یک میزان هرزه و فاسد شدن،و ادعای روشنفکری شوند میشه.

اگه هر دختری کش شلوار سفت بگیره زندگی به خانواده دیگه به لجن نمیکشه حالا مرد مقابل چه متأهل باشه چه مجرد.

چون مجرد هم عادت می‌کنه بعداً ادامه میده