2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا کارم زشت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 35 پست
برای چی؟

خودش خب شعورش رسیده جواب نداده 

میخپاست جواب بده جواب میداد

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چی خودت اسکلی😂

شوخی میکنم عزیزم❤️😂

آخه تو چرا همچین کار بچگانه ای رو کردی، بعد چرا اون باید به خاطر همچین کاری عصبی بشه؟😂 این برام خنده داره یکم

جسارتا میتونم بپرسم چند سالتونه؟

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

خب نگفتم که بیشعوره ولی من فقط یه سری کامنتای خاص رو جواب دادم و چیز خاصیم نگفتم که

نه منظورم‌ این بود خودش قد شعورش‌ کاری که کرده این بوده جواب نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

واقعا بعضی چیزا قابل توضیح نیست طرف خودش باید متوجه بش

خب ببین خودش همیشه ناشناس های تلگرام منو جواب میده  اونم با بدو بیراه ولی من صرفا یه سری کامنتای خاص رو جواب دادم اونم چیز عجیبی نگفتم 

شوخی میکنم عزیزم❤️😂آخه تو چرا همچین کار بچگانه ای رو کردی، بعد چرا اون باید به خاطر همچین کاری عصبی ...

واسه فان فقط انجام دادم خیلیم خوشم نمیومد میومدن همچین کامنتایی گذاشتن 

خب اون نمیدونم واقعا چرا عصبیه شد ولی ۵ دقیقه بعدش دوباره درست شد عذر خواهی کرد ولی خب به نظرم همونم نباید میشد

من ۱۸ سالمه اون ۳۱ سالشه

واسه فان فقط انجام دادم خیلیم خوشم نمیومد میومدن همچین کامنتایی گذاشتن خب اون نمیدونم واقعا چرا عصبی ...

من تا حالا توی هیچ رابطه ای نبودم، منظورم با جنس مخالفه... 

به خاطر همین زیاد نمیتونم اینجور رفتارهای بین پارتنرها رو که تعریف میکنن درک کنم... اما معمولا میگن پسرای بالای سی سال یجورایی بی حوصله تر هستن... 

خب تو هم ناراحت نباش، مگه نمیگی ازت معذرت خواهی کرده و مهم تر از همه اینکه خودش جواب کامنت های اون دخترایی رو که میگی نداده بوده؟ دیگه هم از این کارای چیپ نکن، وجهه خودتو میاری پایین دختر😂 

و اینکه ببخشید بهت گفتم اسکل 

از روی شوخی بود...

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

چی بگم ولی وقتیم انجام دادم چیز خاصی نبوده که بخواد عصبانی بشه

خودت خوشت میومد گوشیتو برمیداشت جواب دایرکتای‌‌ پسرتو میداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب همین دیگه جواب میده تازه با کلی فوش اینا مشکلی هم ندارم واقعا من فقط 🤨 همین رو گذاشتم

آها‌ گرفتم 

خودش انجام میده‌ ولی تو انجام میدی‌ ناراحت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا حالا توی هیچ رابطه ای نبودم، منظورم با جنس مخالفه... به خاطر همین زیاد نمیتونم اینجور رفتارهای ...

آره کلا پسرای بالای ۳۰ سال یه دنیای دیگه ای دارن نسبت به پسرای کم سن تر 

خب واقعا اینکه یهو پیش دوستامون برگرده بهم بگه چرا این کارو کردی خیلی بهم برخورد آره معذرت خواهی کرد منم بخشیدمش و خیلی ادامه ندادم ولی رفتارش جالب نبود واقعا

اون دخترا که نمیفهمن من بودم که کامنت گذاشتم 

نه بابا چه حرفیه اشکال نداره

آها‌ گرفتم خودش انجام میده‌ ولی تو انجام میدی‌ ناراحت میشه

آره دقیقااا فقط فرقش اینه که کاری که من کردمو به قول خودش همه میتونن ببینن چون تو کامنتا بوده اون تو دایرکت به فوش میبسته