2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی ده بار با بچم دعوا میکنم 

اگه ۴ تا داشتم 

فک کن جنگ از خونه ما شروع میشد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نخ و سوزن از منچون الان وحشیا بهت حمله میکنن

ببین کسی که الان ۴ تا بچه داره باید خونه ۲۰۰ متری داشته باشه ماشینش حداقل فیدلتی ۹ نفره باشه و ماهی ۱۰۰ میلیون تومن درآمدش باشه تو کمترین حالت ممکن. تو این گرونی و تورم و بدبختی ۴ تا بچه ؟؟؟؟؟ مگه بچه اسباب بازیه ؟؟؟؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

عزیزم 

الان خانما اعصاباشون ضعیفه اکثرا 

وضع مالی خیلی از مردمم خوب نیست

یه کمم بعضی مامانا تنبل تشریف دارن 

یه عده م خودخواهن و حاضر نیستن وقت و پول و انرژیشون صرف یکی دیگه بشه

رو این حساب یه بچه هم نمیخوان چه برسه به چهارتا

هر کی داره خدا بهش ببخشه و باعث افتخارش بشه ان شالله

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

چرا خودمم ۳تادارم

خودت چن سالته 

نگاه به جسم و روحت کن واقعا اذیت میشی 

پسرم 2 سالشه اینقد اذیت میکنه کل بدنم درد میکنه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
ببین کسی که الان ۴ تا بچه داره باید خونه ۲۰۰ متری داشته باشه ماشینش حداقل فیدلتی ۹ نفره باشه و ماهی ...

یه سری آدم نفهم که از بچه فقط سک.س و زاییدنشو بلده نمیشه چنین انتظاری داشت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم الان خانما اعصاباشون ضعیفه اکثرا وضع مالی خیلی از مردمم خوب نیستیه کمم بعضی مامانا تنبل تشریف ...

ان شاالله .من به توهین واینحرفا توجه نمیکنم برام مهم نیست تاصبح بد وبیراه بگن من شرایط خودمو میسنجم 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.