2777
2789

17سالمه 

نمیدونم درون‌گرا بودنه یا منزوی شدم 

اصلا حوصله صحبت با کسیو ندارم، فقط خودم با خودم حال میکنم و حرف میزنم

الان داشتم با رفیقم صحبت می‌کردم، بیشتر شنونده بودم هیچ حوصله حرف زدن نداشتم به کنار 

وقتی راجع به حال خوب و انرژیش راجع به آینده میگفت حالم بد شد. نه بخاطر اینکه حسادت کنم فقط بخاطر اینکه میبینم اون شده قبلا من و چقد تغییر کردم 

انقدری حرف زدن رو اعصابمه که از همون دقیقه 15 دعا میکردم زودتر تموم کنه نه بخاطر معذب بودنم نمیدونم بخاطر چی. بعد تلفنم اونقدری به مغزم فشار اومد و حالم بهم ریخته دلم میخواد الان گریه کنم

چرا اینشکلی شدم؟ کلاس زبانمو ول کردم، باشگاه نمیرم بخاطر اینکه کنار درسا از عهدشون بر نمیام

واسه شروع مدرسه دلم میخواد با کم حرف ترین و آروم ترین دختر وقت بگذرونم

نمیدونم چی بگم بخدا از روی بد خواهی یا حسادت نیست فقط وقتی کسی از خاطرات قشنگش یا حال خوب و حتی حتی اتفاقات روزمرش میگه دلم میخواد نشنوم چون حس میکنم زندگی خودم راکده و اتفاقی نمیفته 

اعصاب سر و کله زدن ندارم با کسی، مخصوصا اگه حس کنم یذررره ادعای دونستن و افکار متعصبانه داره 

با اینکه در طول روز هیچکاری نمیکنم بدنم توان بیرون رفتن نداره هم بدنم خستست هم حوصلشو ندارم 

زود عصبی میشم، ناراحت میشم، حال الانم با دیشبم کامل فرق داره دائم در حال تغییرم 

پیش روانشناسم به بابام گفتم صدبار باید تکرار کنم تا یادش نره وقت قطعی بگیره هم اعصاب من خورد میشه هم اون 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

امید به آینده ندارم کلا ایده ای راجبش ندارم چه رشته دانشگاهی میخوام به چی علاقه دارم

گذشته یکم واسم تروما به جا گذاشته 

بعضی شبا حس بد یهویی خفم میکنه 

ولی خب همیشگی هم نیست معمولا شبا اینطوریم 

نمیدونم افسردگیه یا نه 

میتونم لبخند بزنم بخندم خوش باشم ولی یهو هم این مدلی میشم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی داری عزیزم

بخاطر فشار درس ها و موقعیتیه که الان توش هستی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ناامید شدی انگار

ممکنه 

افسردگی داری عزیزمبخاطر فشار درس ها و موقعیتیه که الان توش هستی

بخدا کلا سردرگمم نمیدونم چمه ،یعنی روز 80 درصد مواقع حالم اوکیه و شاید بیشتر دلم بخواد بیرون برما ولی یهو و مخصوصا موقع صحبت کردن با آدما یا شبا این احساسات حمله ور میشن بهم 

بخدا کلا سردرگمم نمیدونم چمه ،یعنی روز 80 درصد مواقع حالم اوکیه و شاید بیشتر دلم بخواد بیرون برما ول ...

اول برو پیش روانشناس خوب یه دوره ، کمکت میکنه بهتر شی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊