2777
2789

داستان زندگیم از این قراره که یه شوهر معتاد و فوق العاده بد اخلاق دارم . توی مغازه بابام کار میکنه و توی خونه بابام رایگان زندگی می‌کنیم.  شوهرم فوق العاده به خانواده ام بی احترامی میکنه و مغازه رو بالا کشیده و گفته حق نداره بابات پاشو تو مغازه بزاره . خیلی بی آبرو هست من تا اسم طلاق بیارم تو محله دادوهوار راه میندازه و شیشه خونمون رو میشکنه و بی آبرو بازی در میاره . گفته بخوای طلاق بگیری همتون رو میکشم و خونه و ماشین رو آتیش میزنم و واقعا از همچین مرد معتادی بر میاد . ما آبرو داریم تو محله . نمیدونم با همچین مردی چه کار کنم  نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم بمونم 

از ی معتاد بعیده این لات بازیا

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ی معتاد بعیده این لات بازیا

نه بعید نیست  شوهر خودم معتاد شدید بود  خیلیم پررو بود  و هست هنوزم   الهی که بمیره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
اتفاقا خیلی بی چشم و رو هست و هیچی به جز پیک نیک براش مهم نیست

تف بهش طلاق بگیر

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اتفاقا خیلی بی چشم و رو هست و هیچی به جز پیک نیک براش مهم نیست

طلاق بگیر ازش   مگه مملکت بی درو پیکره   جلوی قانون نمیتونه لات بازی در بیاره

شیره تریاک میکشه آره وقتی خونس از صبح تا شب میکشه

اها شیره    شوهر من شیشه بود  من دارم طلاق میگیرم   ولی بابچه اذیتم میکنه   نمیده بچرو   الان یماهه ندیدمش و مریضم شده   خیلی حال بدی دارم

شیره تریاک میکشه آره وقتی خونس از صبح تا شب میکشه

بمیره ایشاالله    بوش اذیتتون نمیکنه؟   دخترا چندسالشونه؟