سلام یه هم عروسی دارم که تازه دو سال با برادر شوهر م ازدواج کرده.هر دو ازدواج دومشون هستن.من فقط روز اول دیدمش که فقط بینی ش عمل کرد ه بود پوستش هم سبزع تیره بود.بعدش رفتن یه شهر دیگه.اولیل ازدواج ش مادر شوهرم همیشه غیبتش می کرد که این بیماری پوستی داشته پسرم مریض می کنه من باورم نمی شده حرف هاشو چون کلا کار مادرشوهر م همینه دنبال تمام عروس ها حرف در میاره.تا اینکه آمدن شهر ما که زندگی کنن روز اولی که دیدمش اصلا نشناختمش خیلی عوض شده بود به غیر از عمل های زیبایی که انجام داده بود پوستش سفید سفید بلوری شده بود خیلی تعجب کرده بود م چیری هم سوال نکردم گفتم شاید آب و هوا اون شهری که رفتن زندگی کردن باعث شده سفید بشع ولی اصلا قانع نمی شدم خدایی رابطه خیلی خوبی با هم داریم همه هم حسادت رابطه ما رو می کنن.تا ابن که رفتیم مسافرت .لباس که عوض کرد دیدمش یه طرف بازو ش بیماری پوستی برص یا پیسی بود فهمیدم برای همین سفید شده بود چیزی هم ازش سوال نکردم که چرا بازوت ابن شکلیه.تا ابن که خواهرش دیدم دیدم گردن صورتش سفید شده و گردنش لکه مثل خواهرش داشت .من خودم پوستم گندمی .ولی هم عروس یه ریز تعریف از خودشون می داد که پوست سفید یه نعمتی زن باید سفید باشه.من خواستم بگم تو که با پیسی سفید شدی ولی نگفتم جای من بودید می گفتید
کسایی که این بیماری رو دارن روانشون واقعا داغون میشه خدا رو شکر جاری شما یکدست سفید شده اون بیماری خود ایمنی هست یعنی بدن به خودش حمله کرده بهتره شما مراعات کنید آخه چی بگه فقط می تونه تحسین کنه ولی الان از درون هم مریضه
چرا اینقدر کلاس می زاره .چرا بعضی ها آدم نیستن.من خودم خیلی آپشن دارم . قدم بلند تر از همه هم عروس ها مه.ولی کلاس نمی زارم.هیکلم رو فرمه خیلی .موهام خیلی بلند ه ولی اونا ابن چیزها رو ندارن.من بلد نیستم تو جمع از خودم تعریف بدم
همشون یک متر و 55 قدشون من 172م بخدا اصلا تعریف نمی دم میگم دل کسی نشکنه.ولی این یه ریز تعریف می ده ...
کجایی هستین؟کرمانی؟
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍