2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد سه ماهه

16305 بازدید | 13 پست

سلام من بچم سه ماهه هست سرماخورده و سرفه میکنه دکتر شربت دیفین هیدرامین داده هر 8ساعت 1/5سی سی. خواستم بدونم این شربت برای سرفه خوب و ضرری برای بچم نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد ضرر داره. شرم بر اون دکتر که این شربت رو تجویز کرده. تو کل دنیا برای بچه زیر 6 ماه هر دارویی جز استامینوفن قدغنه. حتی تا 2 سال ممنوعه. خودت سرچ کن.

عوارض خطرناکی ممکنه داشته باشه اصصصلا نده

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.

من از نوزادی انواع و اقسام دارو هارو به بچم دادم. ولی اگه بچت ریفلاکس داره بهش آزیترومایسین نده چون ریفلاکس رو تشدید میکنه.

همچنین دارو های خلط آور مثل دیفن نده بهش. چون خلط رو میاره پشت حلق و چون بچه نمیتونه عوق بزنه نفسش میگیره و اذیت میشه

گاهی والدین خودسرانه شربت دیفن هیدرامین را به کودک خود می‌دهند. در صورتی که 100درصد ممنوع است و باید بدانند اگر به کودک زیر 6 ماه این شربت را بخورانند اختلال در یادگیری را برای کودک رقم می‌زنند.

کودک زیر 6ماه با مصرف شربت دیفن هیدرامین در درسهایی مانند ریاضی و فیزیک در آینده دچار مشکل می‌شوند.

برای سلامتی دخترم دعاکنید
من از نوزادی انواع و اقسام دارو هارو به بچم دادم. ولی اگه بچت ریفلاکس داره بهش آزیترومایسین نده چون ...

واقعا؟پسرمن ۴ ماهشه سرما خورده هرچی آزیترومایسین میدم خوب نمیشه رفلاکسم داره

واقعا؟پسرمن ۴ ماهشه سرما خورده هرچی آزیترومایسین میدم خوب نمیشه رفلاکسم داره

نده. البته آزیترو خارجیش خوبه ولی ایرانیش افتضاحه. البته هیچکدومو سرخود نده به بچه. برا من هر دوبار پزشک تجویز کرد. البته اولین بار دکترش بیخودی بود بعدش بردم یه پزشک عالی که خداروشکر داروهاش خوب بود