2777
2789
عنوان

دلم داره میترکههههههه

180 بازدید | 20 پست

امروز بابام کارداشت اومد تهران بعد ازاونجایی که پدرشوهر عنم اجازه صادر نکرده که شوهرم بیاد خونه پدر مادر من ینی به شوهرم گفته اونا میخوان تورو بکشونن سمت خودشون.

بابامامانم سراین قضیه نمیان خونم 

امروز کار داشت اومده بود تهران 

گفت بیا ببینمتون با بچه

منو پسرمم رفتیم پارک چندساعت موندیم پسرمو بابام بازی کردن

ولی دلم داره میترکه ک من اینجا خونه داشته باشم ولی بایام بیاد تو پارک مارو ببینه.اخ. بمیرم براش😭😭😭

شوهرم خونه نبود گفتم بیا بریم گفت مگ ازشوهزت میترسم ک نمیام ک شوهرت نیست یواشکی بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این شرایط قبول میکنی؟تغییرش نمیدی؟

چطوری تغییرش بدم؟

شوهرم یجوری گاوه ک هربار میگم بیا بریم

میگ نه بابام قیامت بپا میکنه

اونام ک به پای داماد نمیان هیچ وقت

مگر اینک طلاق بگیرم دیگه

واقعا متاسفم برای همسرتون ... خب وقتی اختیارشون دست ننه باباشونه نمیدونم برای چی ازدواج میکنن ... قلبم درد گرفت ...💔

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
واقعا متاسفم برای همسرتون ... خب وقتی اختیارشون دست ننه باباشونه نمیدونم برای چی ازدواج میکنن ... قل ...

بخدا من ۴سال پیش طلاق میگرفتم خسته شده بودم از دستش

اومد افتاد ب غلط کردن ک دیگ تکرار نمیشه

خداییشم خیلی از کاراشو ترک کرده ک دهن بین خانوادش بود هرروز دعوا داشتیم

ولی این یه مورد رو چون باباش واقعا وحشیه وقتی اینو خواهرش تو قنداق بودن گریه میکردن مادرشوهرم حموم بوده

میبره میندازه روبرو خونشون یه جایی بوده انگار همسایه ها اشغال جمع کرده بودن تواونا

بقیه رفتاراش بماند میگ توک بابامو میشناسی میاد یه بلایی سرتو میاره 

خونه پدرشوهرت نرو این کار میتونی کنی دیگ بچه رو بذار ببره خودت نرو

منم نمیرم اصلا ۵ساله ک نرفتم چندبار دعوتم کردن مراسم اینا نرفتم واسطه فرستادن نرفتم.حرفشم اینه تو عروس منی باید بیای هربلایی سرت اوردیم اخ نگی

ولی این پسره وظیفش نیس خونه مادر پدرتوبیاد

منم اونحورم

چیکار میکنی😔

من الان بعد ۴سال بابام کار داشت اومد تهران اونم ک اینجوری شد.

خواهر برادرم میانا خونم دختر عمه و دایی وخاله

ولی پدر مادرم نمیان میگن پامونو نمیزاریم اونجا