z12 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 936 عنوان خانم های باردار 64 بازدید | 5 پست مصرف اسید فولیک در سه ماه قبل بارداری یعنی در همون سه ماهی ک داریم قرص و مصرف میکنیم اقدام داشه باشیم برا بارداری یا ن سه ماه قرص رو بخوریم بعد اقدام کنیم 1404/06/26 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآریاییs30 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 16290 قبل از اقدام حداقل سه ماه بخور ، من بارداری اولم نمیدونستم اصلا قبلش نخوردم سر این یکی چند ماه خوردم 🤍🌱
بازنده۱۳۸۹ عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 806 والله ن دو ماهیه میخورم. مشکوک ب بارداری هستم ولی هنوز تست نزدم. خوردم برا سلامتی تخمدان میگن خوبه
z12 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 936 قبل از اقدام حداقل سه ماه بخور ، من بارداری اولم نمیدونستم اصلا قبلش نخوردم سر این یکی چند ماه خوردم یعنی سه ماه جلوگیری داشته باشم و قرص و مصرف کنم بعد این ک سه ماه مصرف کردم اقدام کنم برا بارداری؟ اگه اقدام کردم باردار نشدم باید قرص مصرف کنم تا زمانی ک بارداذ شم
z12 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 936 قبل از اقدام حداقل سه ماه بخور ، من بارداری اولم نمیدونستم اصلا قبلش نخوردم سر این یکی چند ماه خوردم یعنی سه ماه جلوگیری داشته باشم و قرص و مصرف کنم بعد این ک سه ماه مصرف کردم اقدام کنم برا بارداری؟ اگه اقدام کردم باردار نشدم باید قرص مصرف کنم تا زمانی ک بارداذ شم
دخترآریاییs30 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 16290 یعنی سه ماه جلوگیری داشته باشم و قرص و مصرف کنم بعد این ک سه ماه مصرف کردم اقدام کنم برا بارداری؟ ا ... ببین از قبل بخوری خیلی خوبه ولی نخوردی هم عیب نداره از همین الان شروع کن تا هفته ۱۶ اینا دکتر برات تجویز میکنه اره من ادامه دادم تا باردار بشم البته اقدام نداشتم همینجوری چند ماه خوردم وسطاشم یماه قطع کردم دوباره شروع کردم 🤍🌱