2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست
همه رو با هم میپزم البته لپه باید خوب تفت بخوره تا وا نره نیازی هم به جدا پختن نیست

من چرا با هم میپزم لپم سفت میمونه ؟😰

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

از قبل لپه رو خیس میکنید؟ من یادم میره اکثرابخاطر همون جدا میپزم..با هم میریزم لپه سفت باقی میمونه ن ...

اگر لپه از قبل خیس شده باشه،وابکش نیازی نیس،اتفاقا باعث میشه قیمه لعاب بندازه،و بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو با هم میپزم البته لپه باید خوب تفت بخوره تا وا نره نیازی هم به جدا پختن نیست

عزیزم آخرین سوالمم بپرسم 

چون میخوام از این به بعد بهتر آشپزی کنم 😶

چند ساعت کل پخت خوروشت زمان میبره؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اون وقت برا لعابش چه میکنی؟ مگه شربته که اب خورشت شفاف باشه

لپه و گوشت خودش با هم یه عالمه لعاب میندازه ولی اونجوری خورده نداره جالب تره 

حالا هر کسی یه نظری داره دیگه

رب نزن اولش بزار بپزه بعد بزن

کی بزنم

آخرسر؟

عزیزم آخرین سوالمم بپرسم چون میخوام از این به بعد بهتر آشپزی کنم 😶چند ساعت کل پخت خوروشت زمان میبره ...

بستگی به گوشت و خورشتت داره مثلا قرمه سبزی با گوشت گوسفندی دو سه ساعته تقریبا جا میفته و آماده میشه اما گوشت گوسالهمعمولا ۴ ساعتی زمان میبره تا گوشتش هم کامل وخوب بپزه قیمه هم با گوشت گوسفندی دو ساعته آماده میشه و گوشت گوساله هم زمان بیشتری میخواد معمولا ۳ساعتی زمان میبره  از اول هم خیلی زیاد تو خورشت آب نریز به اندازه باشه و زیر قابلمه رو کم کن و آخراش در قابلمه رو نیمه بزار قشنگ خورشت به روغن بیفته اگرم دیدی آب خورش کم شده و هنوز کامل نپخته آب جوشیده اضافه کن یعنی حتی اگرم سرده ولی از آب جوشیده مثلا کتری اضافه کن نه آب شیر  دیگه اینکه تو قیمه مثلا به جای پودر دارچین چوب دارچین اضافه کن تا رنگ خورشت تیره نشه و ربش رو هم با همون گوشت و لپه تفت بده تا قشنگ رنگ باز کنه  آخراش میتونی پودر گل محمدی هم اضافه کنی اگه دوست داری برای قرمه هم من برای چاشنی هم از لیمو عمانی یا پودر استفاده میکنم هم آبغوره  هر دو ،با هم و خلاصه ببخشید طولانی شد احساس کردم تازه شروع کردی به اشپزی گفتم یه چیزایی بگم

بستگی به گوشت و خورشتت داره مثلا قرمه سبزی با گوشت گوسفندی دو سه ساعته تقریبا جا میفته و آماده میشه ...

عزیزم.. ممنونم خیلی محبت کردی خواهر

اینو سیو کردم تو گوشیم از این ب بعد همینجوری میپزم🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوتا بچه دارم فدات شم تازه ازدواج نکردم

اما تا الان همش بچه داری کردم همسرم مراعاتمو میکرد البته بخدا آشپزیم بد نیست یه چیزایی هم مثل املت و اینارو خیلی خوب درست میکنم یا ماهیچه رو خیلی چند بار خوب درست کردم ولی خب تو خوروشتا خیلی مشکل دارم الان بچه هام بزرگتر شدن یکم گفتم بیشتر دل بدم به کار

خدا خیرتون بده عزیزم که انقدر قشنگ و با حوصله جواب دادین 

حتما همینجوری میپزم از این ب بعد تشکر خواهر🙏🏻❤️🌹

اولین باره میشنوم یکی لپه و گوشت قیمه رو جداگانه میپزه 

ما باهم میپزیم خیلی هم لعاب دار و خوش رنگ میشه

همون موقع ک رب اضافه مبکنیم به گوشت و تف میدیم لپه رو هم میریزیم خیس هم نمیکنیم نهایت سه چهار ساعته میپزه نمه نمه

تازه اگه تو زودپز بپزم که نیم ساعته حاضره بیشتر از اون بمونه لپه له میشه

اولین باره میشنوم یکی لپه و گوشت قیمه رو جداگانه میپزه ما باهم میپزیم خیلی هم لعاب دار و خوش رنگ میش ...

لپه سفت من نمیخورم اصصصلا دوست ندارم 

بنظرم لپه دیرتر از گوشت میپزه 

نمیدونم چرا اینجوریه 

برای همین لپه رو جداگانه میپزم

ذاعقه اس دیگ شایدم لپه های ما زود میپزه🤣

خخخ😅

میگم لپه زیر دندون بیاد یه حالت سفت باشه مهم نیست؟

خخخ😅میگم لپه زیر دندون بیاد یه حالت سفت باشه مهم نیست؟

تجربه نکردم اخه همیشه میزارم کامل بپزه گوشتم گوسفندیه دوساعته مغز پخت میشه قشنگ.. ولی حق داری یبار جایی دعوت بودم اینجوری لپه اش کمی سفت بود ولی خب خوردیم رفت دیگ