2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

299 بازدید | 32 پست

قیمه که درست میکنه لپه پخته شده رو آبکش نمیکنه بعد بریزه  تو قابلمه گوشت

با همون آب کدر ریخت تو قابلمه ای که گوشتاش پخته شده بودن که همه با هم جا بیفته 

من لپه رو آبکش میکنم 

قورمه درست کردنی هم لوبیا رو آبکش میکنم

شما چکار میکنید دوستان؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من بهش نظری ندادم 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

با هم میپزم خیلی هم خوب میشه 😁

یعنی آبکش نمیکنی؟

همه مشکلات زندگی حل شده مونده قیمه ی خواهر شوهر ک لپشو ابکش نمیکنه

وا 

میخوام بدونم کدوم بهتره؟ 

ما که از اول همه رو باهم میریزم تو قابلمه

من چند بار اینکارو کردم لپه نپخته مونده بود با اینکه خیلی گذاشتم بپزه

از قبل خیس میکنید لپه رو؟

نه همه رو با هم میپزم 😁

از قبل لپه رو خیس میکنید؟ 

من یادم میره اکثرا

بخاطر همون جدا میپزم..

با هم میریزم لپه سفت باقی میمونه نمیدونم چرا