2777
2789

خواهرم بعد ۴ تا سقط این بچه رو داره

اوایل خیلی خوب بود و انگار گذشته رو فراموش کرده بود 

تا اینکه وقتی خواهرزادم ۹ ماهش شد دچار برق گرفتگی شد 

و روزای تلخیو گذرونیدم و خداروشکر خدا دوباره بهمون بخشیدش.

الان خواهرزادم تقریبا ۲ ساله و ۲ ماهشه

خواهرم اصلا نمیزاره بچه بازی کنه همیشه مینشونتش پیش خودش ، بچه هم کلافه میشه و کلی نق میزنه

از طرفی یه مشکلاتی داره به خاطر اون اتفاق یکمی تاخیرگفتار داره نسبت به همسن و سالاش نمیتونه حرف بزنه که به نظرم به خاطر اینه که خواهرم اصلا بیرون نمیارتش ،

هردونفرشون دارن اذیت میشن

به نظرتون میشه کاری کرد؟ هروقت بهش میگم تا کی میخوای در این مورد بترسی و خودتو اذیت کنی ، میگه شما منو درک نمی کنید و نمی دونید چی کشیدم😞

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینکه بچه ها ممکنه ۳سالگی حرف بزنن.تاخیر گفتار نداره هنوز

مثلا میخواد بگه فلان چیزو میخوام نمیتونه و اینقد عصبی میشه موهای خودشو میکشه😔

طفلک خواهرت دلم براش سوختاز عشق مادری داره بچه شو محدود و ناخودآگاه اذیت میکنه.بچه یه کم بزرگتر بشه ...

خداکنه

دلم برای دوتاشون آتیش گرفته

😔

منم بودم بخاطر اتفاقاتی که تو بچگی برای دخترام افتاد حتی تو خونه هم دنبالشون میگشتم دختربزرگم تا کلاس ۱۱ بردم مدرسه آوردم حالا مدرسه کجاست تو کوچه .وای که چقدر حس مضخرفی تاپارسال که دکتر رفتم با دارو اضطرابم کنترل کردم بهش حق بدید سعی کنید درمان کنه هرچند داره به خودش بیشتر آسیب می رسونه