2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر

نوجوانیام چقدررر پیگیر استقلال و نتایجش بودم

الان اصلا یادم رفته بود چنین تیمی وجود داره

و تعجب می‌کنم که هنوز هم استقلال پرسپولیس هوادار دارن که پیگیری میکنن نتایج رو

🌷

بازی با گدوم تیم بود؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

میلیارد میلیارد پول میگیرن بعد گند میزنن😐والا بازم صد رحمت به کشتی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اصلا فوتبال ایران درست بشو نیست....خداروشکر  کشتی  ایران تو دنیا حرفی واسه گفتن داره و گرنه فوتبالمون که نابوده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

عادت دارن به ۶تا ۶تا گل خوردن فقط این چون بازی با تیم خارجی بود آبروی کل ایران بود که رفت

دیگه باید رکورد رو بالا برد دیگه.

۶ تا دیگه قدیمی شده.

باید تعداد رو بالا برد.

متأسفانه بازی بین المللی بود.

یادش بخیرنوجوانیام چقدررر پیگیر استقلال و نتایجش بودمالان اصلا یادم رفته بود چنین تیمی وجود دارهو تع ...

شما نوجوونیتون گذشته ولی نوجوونا هنوز وجود دارن😂😂

منم تا سه ماه پیش خیلی پیگیر بودم ولی الان دیگه علاقه ای ندارم انگار یه دفعه ای به بلوغ رسیده باشم...🫠

شما نوجوونیتون گذشته ولی نوجوونا هنوز وجود دارن😂😂منم تا سه ماه پیش خیلی پیگیر بودم ولی الان دیگه ع ...

آره ولی نوجوانی‌ام خیلی سال پیش بود اصلا تنوع سرگرمی های الان رک نداشتیم ما

سرمون به سریال های تلویزیون و فوتبال و اینا گرم بود

الان انقدر چیزای جذاب وجود داره فکر نمیکردم دیگه این دو تیم توجه کسی رو جلب کنن

🌷