2777
2789
عنوان

زایمان

114 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بچه دومم رو باردارم یک ماه مونده ب زایمانم ب شوهرم میگم بریم لباس بخریم میگ پول ندارم😪 فقط دو دست لباس ۵ تیکه ای خریدیم سایز صفر و یک بچه ی اولمم مادرم خریده بود داره و میگ ندارم در حالی ک یک ماه پیش برای مادرش جارو برقی خرید😭😭😭

خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردک قدرنشناس بی خاصیت 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اره کهنه شدن رنگشون زرد شده برای ۹ سال پیشه

مجبوره بخره بدون لباس که نمیشه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

فعلا که خریدی، با همونا کار بچه، یه مدتی راه میفته، بعدأ هم مجبور میشه بخره، اینطوری میگه که عین بچه ...

نه مادرم بنده خدا نمیتونه بخره رومم نمیشه بگم ک اخه بچه ام یه پتو نداره ک از بیمارستان میاریم دورش بپیچم😪

خدا

نه مادرم بنده خدا نمیتونه بخره رومم نمیشه بگم ک اخه بچه ام یه پتو نداره ک از بیمارستان میاریم دورش ب ...

شوهرت مجبور میشه که بخره، ببینه بچش لخت مونده، بی پتو مونده، دیگه به رگ غیرتش میخوره و می‌خره، عجب مادری داره، عوض اینکه بگه خرج زایمان و بیمارستان دارین، خرج لوازم نوزاد دارین، تازه یه جاروبرقی هم میندازه گردن پسرش 

سر بچه ی اولم نداده بودن

عه 

حالا بذار یه چند روز بگذره 

با روی خوش و آرامش و قاطعت با همسرت صحبت کن 

یه لیست معقول بنویس نشونش بده بگو باید این ها رو برای بچه بخریم و مثلاً این چند تا لازمه صد در صده و تا قبل زایمان باید حتما بخریم 

اینا رو تا یه ماهگی باید براش بخریم 

یه جوری راضیش کن میخره

فقط اصلا بحث جاروبرقی خریدن رو پیش نکشیا

شوهرت مجبور میشه که بخره، ببینه بچش لخت مونده، بی پتو مونده، دیگه به رگ غیرتش میخوره و می‌خره، عجب م ...

نمیدونه ک فک میکنه داره وعض خیلی توپه

اما بچه ی دومم رو هم همین جوری کرد شوهرم گفت نمیتونم برسونم سقطش کردم😭😭😭

این سومیه خر شدم اوردم بچه ی اولم تنها مونده بود دلم براشون میسوزه دیگ هیچ وقت بچه ی دیگه ای نمیارم چ گناهی کردن طفلی هاحسرت یه لباس ب دلشون بمونه😪😪😪

خدا

پس انداری چیزی داشتی خوب بود یه چند تیکه براش میگرفتی. پتو بچه اولت رو انداختی دور ؟

مگ پول میده ک پس انداز کنم

پتو پیچش کوچیک شده داره دوتا اونا خیلی بزرگن برا نوزاد

خدا

نمیدونه ک فک میکنه داره وعض خیلی توپهاما بچه ی دومم رو هم همین جوری کرد شوهرم گفت نمیتونم برسونم سقط ...

انشالله همه چی درست میشه، آب میاد و راهش رو پیدا میکنه به وقت خودش، تو به خودت استرس نده