2777
2789

۳ سال با هم دوست بودیم از بچگی دوستم داشت که الکی بود و فامیل هم بودیم  حیف وقتم رو که برای همچین ادمی گذاشتم حیف اون همه فکر که براش گذاشتم  خانواده ام مخالف بودن میگفتن نه تحصیلی نه فرهنگی نه شخصیتی نه خانواده اش هیچ جوره به تو نمی خوره  و من خیلی تلاش کردم مشاوره و ... رفتم که خانواده امو راضی کنم و در نهایت من درموردش خیلی چیزای بد شنیده بودم رفتم ازش سوال پرسیدم گفتم اینا حقیقته مثلا مواد می کشی و ‌.. گفت حرف مردم رو تو تاثیر داره به من اعتماد نداری به من شک داری برو دنبال زندگیت خداحافظ   منم گفتم تو فقط بگو دروغ🥲 نگفت و گفت برو دنبال زندگیت

و الان شنیدم فردا عقد می کنه  

بغض کردم ی عالمه خاطره باهم داشتیم چقدر نامردن این پسرا کثافت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دروغ مصلحتی میگفت . بیش از حد صداقت داشته . ولی احتمالا میخواسته به مواد کشیدن هم ادامه بده .

نگفت به خدا 

گفت حرف مردم رو تو تاثیر داره نمی تونم باهات زندگی کنم گفتم فقط بگو دروغ  مقاومت کرد

با این توصیفاتی که کردی و مواد می‌کشه و اینا در اصل با ازدواج کردنش سود کردی کهچرا ماتم گرفتی باید ا ...

ناراحتم بابت خاطره و اشتباهاتی که کردم  سر اون خیلی کتک خوردم

نگفت به خدا گفت حرف مردم رو تو تاثیر داره نمی تونم باهات زندگی کنم گفتم فقط بگو دروغ مقاومت کرد

بينوا مونده بوده چطوري با تو كات كنه كه بره اون يكيو بگيره

كه خودت بهانه رو دادي دستش اونم چسبيد

نامرد نبوده اتفاقا، بایه یه عمر دعاش کنی، پسر به این روراستی، اینقدر با فهم بوده که نمیخواسته بدبختت کنه، اتفاقا مثل شما عشق کورش نکرده بود میدیده شما بالاترید، همه میگند بده خودش هم میگه بدم، شما بازم چشمات نمیبینه.

نامرد نبوده اتفاقا، بایه یه عمر دعاش کنی، پسر به این روراستی، اینقدر با فهم بوده که نمیخواسته بدبختت ...

من نمیبخشمش چند سال با من بازی کرد   باید از اول بهم می گفت

اوهوم اگر قسمت هم نبودیم خدا نباید میذاشت من باهاش اشنا میشدم من توانایی غم ندارم دیگه خسته ام

اين چه حرفيه؟؟؟؟ مگه ميشه فقط با كسي كه توي تقديرته آشنا بشي در تمام عمرت؟ آدم در طول زندگي با چند نفر آشنا ميشه، تجربه ميشه، ياد ميگيره، آسيب ميبينه، تا وقتي اصل كاري رو ديد سريع بفهمه همينه!🥰