2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید 😭😭

177 بازدید | 36 پست

فردا عروسی داریم پایین موهام خیلی روشن بود بالا مشکی رفتم آرایشگاه فاتحه موهامو خوند 

بالا به نارنجی میزنه 

چکار کنم اصلا حالم خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ارایشگرت بگو فردا قبل شینیون یبار برات رنگساژ کنه تا بعد عروسی

شنیون نمیشه باب کوتاه حالم از خودم بهم میخوره ،غروسی خواهرزاده ، اصلا میخام نرم عروسی ، آخه به من نگفت دو رنگ میشه بالاش نارنجی شده ، این فکر کنم رنگساژ بلد نیست ، لعنت بمن رفتم این آرایشگاه همش تقصیر خواهرم بود گفت ارزون میگیره

منم هربار آرایشگاه رفتم پشیمون شدم.هیچی یه رنگ مشکی بذار دوباره

من هر بار رنگ مشکی گذاشتم موندگار نبود با دوبار حموم رفت با اینکه اکسیدان و رنگم مارک خوب و گرون بود 

_
من هر بار رنگ مشکی گذاشتم موندگار نبود با دوبار حموم رفت با اینکه اکسیدان و رنگم مارک خوب و گرون بود

مشکی همینجوریع

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

شنیون نمیشه باب کوتاه حالم از خودم بهم میخوره ،غروسی خواهرزاده ، اصلا میخام نرم عروسی ، آخه به من نگ ...

اشکال نداره شاید چون بدونی ارایشی الان اینجوری فکر میکنی 

شاید آرایش کنی خیلی خوشگل بشی و اتفاقا بهت بیاد 

_
شنیون نمیشه باب کوتاه حالم از خودم بهم میخوره ،غروسی خواهرزاده ، اصلا میخام نرم عروسی ، آخه به من نگ ...

عیبی نداره صبح برو بگو یجا دیگه برات رنگساژ کنه .یا خودت دوتا واراسیون مثلا دودی و آبی یا بنفش(اینارو از کسی بپرس تو گوگل سرچ کن دقیق ) بگیر قاطی کن مثل شامپو بزن ب موهات درست میشه تا بعد عروسی میمونه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عیبی نداره صبح برو بگو یجا دیگه برات رنگساژ کنه .یا خودت دوتا واراسیون مثلا دودی و آبی یا بنفش(اینار ...

سرم سوخت باورت میشه ...از بس دکلره موند روش ، حالا برم فردا بگم باید درستش کنه ، شب عروسی داریم