2777
2789
عنوان

چطوری باجنسیت بچم کنار بیام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 45 پست
قبلش باید دعا میکردین اسپرم بره تو تخمک جنس مشخصه دیگه😑😑

با دعا مگه میشه جنسیت تعیین کرد😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت نمیکنم

جنسیت بچه الان تعیین شده، به اماما متوسل بشی ک چی بشه؟ توقع داری اجی مجی کنن جنسیت عوض شه؟

کاش هر کی درک این و نداره که بچه ش رو فارغ از جنسیت دوست داشته باشه، بچه دار نشه

این هفته تمام تاپیکها مربوط به بارداری ناخواسته ستییه سری گله میکنن دخترهیه سری برعکسهمه با هم ناخوا ...

اینجا کلاااااا همه ناخواسته باردار می شن! موقع عشق و‌حال جلوگیری‌نمی‌کنن‌بعد‌میان‌اینجا می گن وااااای‌به هزار روش‌‌پیشگیری داشتیم

با این طرز فکر ها خواهشا چند روش جلوگیری کنید تا باردار نشید

اون بچه گناه داره با این افکار و عقاید بزرگ بشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

از کجا اینقد مطمئنی  من دوتا پسر دارم  بارداری جفت شون از زمین تا آسمون با هم فرق می کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ای وی اف صدرصدیه جنسیت؟

اره عزیزم صد در صده

چون فقط جنین پسر یا دختر رو وارد بدنت میکنن

منتهی دو یا سه تا وارد میکنن که یکیش بگیره، احتمال دوقلویی داره

دخترگلم من سن وسالم بیشترازشماست جای مادرتون هستم وپرازتجربه به هیچ عنوان ناشکری نکن هرچه خواست ورضای خدا ست اصلاشکایت نکن چون دیدم که میگم ازامروز میگی خدایا این بچه ای که توشکم منه چهارستون سالم وخوشبخت وعاقبت بخیرباشه وسالم وصالح.....وخیروبهره ش روببینیم وباعث سرافرازی مون بشه ......الهی آمین 

بایک ناشکری لگدبه بخت خودت واون بچه نزن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اینجا کلاااااا همه ناخواسته باردار می شن! موقع عشق و‌حال جلوگیری‌نمی‌کنن‌بعد‌میان‌اینجا می گن وااااا ...

آخ آخ دقیقاااااااا👏👏👏

دهنت🤣🤣🤣

والاااا😂😘😂

یه هفته کنکور

یه هفته همش تاپیک خیانت

این هفته هم بارداری ناخواسته

اینجا کلا هفته ای یه موضوع مد میشه

از کجا اینقد مطمئنی من دوتا پسر دارم بارداری جفت شون از زمین تا آسمون با هم فرق می کرد

دقیقا منم همینطور

سر دومی گفتم صد در صد دختره 

زمین تا آسمون از هر لخاااط  با بارداری اولم فرق داشتم 

ولی دومی هم پسر شد