2777
2789

من خودم یه بار خواهرم به بچه ش که سه سالشه دو تا کیک داد بعد اینم یکیشو گرفت اون یکیو داد به مامانش گف اینو نگه دار هر وقت گریه کردم بهم بده😅

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

پسرخالم به کلید میگفت کیوید😭🫠😂🥺

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه بودم فرهنگ لغات داشتم واسه خودم🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

دخترم معنی زن و شوهر نمیدونست 

فکر میکرد مادرم بچه ی پدرمه و من بچه ی شوهرمم 💀😁👀 

واضح تربگم، میگفت: بابا،  بابای توئه؟ 

به بابات بگو فلان چیزو برات بخره میگفتم اسم بابام چیه؟  اسم شوهرمو میگفت

پسر دختر داییم بیش فعاله کلا دیونس انگار ۸سالشه رفته خونه خالم گفته پاشو واسمون کباب درست کن اگه درست نمیکنی انشاالله بری زیر تریلی بعد به خواهرم گفته تو چطور با همین خالم آشنا شدی 

❤️

بابام آب مروارید داشت عمل کرده بود یه چشم بند بسته بود بعد با گوشیش کار میکرد یه مدت بعد عمل... خواهر زادم ۵ سالش بود بهش گفت گوشی و بزار کنار تا اون یکی چشمت کور نشده😂

existing is exhausting