2821
2789

من چن وقت پيش يه ويديو ديدم از اين جهان. چقدرررر كهكشان بودووو اينا. بعدش يه عالمه زوم شد زوم شد تا رسيد به كهكشان شيري. بعددد كره زمين. با خودم گفتم درسته اينها خالق داره. ولي اينكه مثلا يكي يه ديوارو ميپرستع يكي مجسمه يكي ميگه وسط نماز فلان كني باطله احساس ميكنم يه جورايي توي ماتريكسيم. نميدونم تونستم فكرمو انتقال بدم يا نه. برا همين يدونه به خدا توكل ميكنم چون ميدونم همه اينها خالق داره. چجوريه بين اون همه كهكشان بعد مثلا دست دادن با نامحرم حرامه. احساس ميكنم جهان خيلي پيچيده تر از اين حرفاس . مغزم سوت ميكشه وقتي به افرينش فك ميكنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای اینکه جهان غیر قانون فیزیک و ریاضی کل قانون دیگه هم داره ک شما نمیدونی عزیزم ...

عشق قانون و فرمول داره 

نفرت 

احترام 

حتی یه دسشویی رفتن ساده یا غذا و اب خوردن 

وقت بزار یاد بگیر 

سایت استاد شجاعی کمک خوبیه برات

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

ربطی نداره که 

هرچیزی در چارچوب خودش سنجیده میشه 

همون مثالی که زدی دست دادن با نامحرم هم یا هر عمل خلاف شرع به دلیلی ممنوع شده 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

پس اینو دقیق بخون 

حدیثی مفصّلی(حدیث شمارۀ 310) از پیامبر (ص) نقل شده است که مضمون آن چنین است« این زمین با هر آنچه در آن و بر آن است در برابر آنچه که زیر آن است مثل حلقه ای در بیابان تهی میباشد و آن دو با هر آنچه بر آنها و در آنها هستند در برابر آنچه که زیر آن است همچون حلقه ایست در بیابان تهی و به همین ترتیب سومی و چهارمی تا به هفتم برسد. آنگاه پیامبر این آیه را خواند: خلق سبع سماواتٍ و من الا رض مثلهنّ، هفت آسمان آفرید و از زمین مثل آن را»

سپس پیامبر در ادامۀ حدیث همین طور مرحله به مرحله به پیش میرود و هر مرحله را نسبت به مرحلۀ بعدی مثل حلقه ای در بیابان معرفی میکند تا برسد به آسمان دنیا ،که هفت زمین که گفته شد و همۀ مراحل قبل وچیزهائی که ذکر شد در برابر آسمان دنیا همچون حلقه ای در بیابان خالی میباشد ،ادامۀ حدیث:

«...و آسمان دنیا و آنچه در آن و بر آن است در برابر آنچه که بالای آنست همچون حلقه ای در بیابان خالی میباشد، و این دو آسمان در برابر آسمان سوّم همچون حلقه ای در بیابان تهی است و این سوّمی با آنچه در آن و بر آن است در برابر آسمان چهارم همچون حلقه ای در فلات تهی است. به همین منوال تا آسمان هفتم. و این هفت آسمان با آنچه در آن و بر آن است در برابر دریایی که از ساکنان زمین پوشیده شده، همچون حلقه ای در بیابان تهی است . و هفت آسمان و دریای پوشیده در برابر کوه سرد چون حلقه ای در بیابان تهی است.آنگاه پیامبر آیۀ 43 سورۀ نور را تلاوت کرد ،سپس پیامبر ادامه داد، و این هفت آسمان و دریای پوشیده و کوههای سرد در برابر حجاب نور چون حلقه ای در بیابان تهی است. و آن هفتاد هزار حجابی است که نورهایش نور دیده ها را از بین میبرد. و این هفت آسمان ،دریای پوشیده،کوههای سرد و حجاب در برابر هوایی که دلها در آن به حیرت میاُفتند همچون حلقه ای در بیابانی تهی است.آنگاه پیامبر این آیه را خواند: وسع کرسیه السموات و الارض و لا یؤده حفظهما و هو العلی العظیم (البقره 255)، وادامه داد: و این هفت آسمان ،دریای پوشیده،کوههای سرد،حجاب ، هوا و کرسی در برابر عرش چون حلقه ای در بیانی تهی است. آنگاه این آیه را خواند:الرحمن علی العرش استوی(طه 5)،فرشتگان آن را حمل نمیکنند جز اینکه بگویند: خدائی جز الله نیست و قدرت و نیروئی جز به خدا وجود ندارد.»

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

اینو فهمیدم که میگی جهان خیلی بزرگه و خالق داره 

خب 

الان این دست زدن به نامحرم چی بود وسط؟ یعنی منظورت اینه چیز چرتیه یا...؟؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بعدم  قول نمیرنه ، گول میزنه 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

دین واقعا چیز پیچیده ای نیست 

انسان نیاز به یه برنامه داره تا بتونه درست و در کمال صحت و آرامش زندگی کنه و خب در طی تاریخ دیدیم نظریه های مختلف انسان ها رو که هر کدوم یه عیب و نقصی داشت پس  ادمها نتونستن از پس برنامه دادن بر بیان بهترین کسی که میتونه برنامه زندگی ارائه بده خالق انسانه 

اصلا عجیب نیست که دین اومده میگه به نامحرم دست نده و یه سری چارچوب و قوانین رو نگه دار خیلی چیز نرمالیه

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

آخه خدایی که برای جهان به این بزرگی برنامه دقیق و‌ مویی و میلی‌متری داره، چرا باید انسان رو بدون هیچ قائده و قانونی رها کنه؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند