2777
2789
عنوان

کتابخونااااا میشه بیاید🥰✨️

335 بازدید | 82 پست

اگه بخواید ی کتابی به کسی (پارتنر یا همسرتون)هدیه بدید چه کتابی میدید

طرف هم اهل مطالعه هست

میخوام کتاب با ارزشی باشه

رمان اینا نباشه میدونم خوشش نمیاد

بیشتر سیاسی تاریخی فلسفی اینطوری باشه مثلا 

اگر نویسنده خارجیه اسم مترجم و انتشارات هم بگید لطفاً 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم مثل خون در رگ های من شاملو رو میدم و تو کتاب مینویسم اینا تمام حرف های ناگفته و گفته من به توعه🥲🥹

یا که چشم هایش رو میدادم  اگه اهل داستان بود اگه فلسفی میخونه هم بوف کور یا آثار صادق هدایت و داستایوفسکی رو میدادم

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

من باشم مثل خون در رگ های من شاملو رو میدم و تو کتاب مینویسم اینا تمام حرف های ناگفته و گفته من به ت ...

اره شاملو رو دوس داره 

چشم هایش رو خونده میدونم

اثار هدایت هم خونده 

الان من نمیدونم چی نخونده اخهه😂