2777
2789
عنوان

کتابخونااااا میشه بیاید🥰✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 82 پست
اگه کلاسیک میخونه اثار داستایفسکی. البته همه پسند نیستاگه صادق هدایت رو دوس داره آثار کافکا رو هم دو ...

میشه یه کتاب از کافکا معرفی کنی

ما الان داریم باهم نازنین داستایفسکی میخونیم فکر کنم جالب باشه 

هدایت خونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه کتاب از کافکا معرفی کنیما الان داریم باهم نازنین داستایفسکی میخونیم فکر کنم جالب باشه هدایت ...

اره چون گفتی هدایت رو خونده کافکا رو پینشهاد دادم

معروف تریناش میشه مسخ و نامه به پدر و( قصر اگه اشتباه نکنم) 

پ.ن:منممم درحال خوندن نازنینمممم🥲

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
آقا خوش به حالت با این یاری که داری سلیقه اش ۱۰ از ۱۰ عه چون هم تورو انتخاب کرده و دوست داره هم کتاب ...

وای چقدر ذوق زده م کردی😍🤣

اره ما اصلا بخاطر فلسفه و ادبیات و کتاب ب هم جذب شدیم خیلی راجع ب اینا صحبت می‌کردیم بعد دیدیم وجه اشتراک داریم و عقایدمون چقدر شبیه همه بعد صمیمی شدیم و عشق اغاز شد😂

وای چقدر ذوق زده م کردی😍🤣اره ما اصلا بخاطر فلسفه و ادبیات و کتاب ب هم جذب شدیم خیلی راجع ب اینا صح ...

خیلی خوشحالم میبینم همچین ادم هایی هستن که به اینا علاقه دارن خیلی خوشحال شدم اصلا پایدار باشین تا همیشه 🩷🥺🫂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

وای چقدر ذوق زده م کردی😍🤣اره ما اصلا بخاطر فلسفه و ادبیات و کتاب ب هم جذب شدیم خیلی راجع ب اینا صح ...

خوشبختتتت بشینن باهممم، ذوقتونو کردم🥲🥲✨

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
اره چون گفتی هدایت رو خونده کافکا رو پینشهاد دادممعروف تریناش میشه مسخ و نامه به پدر و( قصر اگه اشتب ...

مسخ رو من خوندم نمیدونم اون خونده یا نه 

وای چ جالب دوست داشتی تا اینجا نازنین و؟ 

مسخ رو من خوندم نمیدونم اون خونده یا نه وای چ جالب دوست داشتی تا اینجا نازنین و؟

مسخ خیلی خوبه خیلی🥲

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

نازنین چطوریه من نخوندم هنوز خوبه ؟