2777
2789
عنوان

شپش

496 بازدید | 12 پست

سلام میشه کمکم کنید الان. فهمیدم موی بچم ۱ سال و نیمشه شپش داره. زنده  چکار کنم.  خودمم سرم میخاره فککنم از ارایشگاه  که رفتم گرفتم چون ما اصلا از خونه بیرون نمیریم با بچه کوچیک 

ترخدا بگین  چکار کنم موهاش زیاده. 

باید بزنم موهاشو. دلمم نمیاد. بچم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر ببر حتما.

مدت زیادی گذشته ممکنه توی بچتون به زرد زخم و عفونت کلیه و تشنج هم کشیده بشه.... همیشه در حد ی عارضه سطحی نمیمونه پس زودتر دکتر ترجیحا متخصص اطفال یا پوست برای هردوتون برید

منم جند وقت بيش كرفتم مردم تا تموم شد خداروشكر سرمو با روغن زيتون خيلي بودار جرب ميكردم از بوش ميميرن بعد جندساعت حموم ميرفتم سس مايونز بزن بعد از ٨ساعت برو حموم ولي تنها كار مفيد اينه كه يكي باشونه مخصوصش تخماشو از سرت برداره

هر روز يه نفر تخماشو بايد يكي يكي از روسرت برداره تمام لباسا و ملافه هاتو با اب جوش بشور و از اين به بعد سرتو ببند و روغن زيتون بزن اون شامبوي مخصوصم از داروخانه بكير هفته اي يه بار بايد بزني.برا بجت همشون ضرر داره فقط از ته بزن موهاشو

هر روز يه نفر تخماشو بايد يكي يكي از روسرت برداره تمام لباسا و ملافه هاتو با اب جوش بشور و از اين به ...

یعنی از ته بزنم دیگه تمومه خوب میشه؟   کچله کچل ؟؟؟؟؟  یا ۱ کم لمونه موهاش

عزیزم موهارو از ریشه تا نوک مو کاملا به روغن زیتون آغشته کن چند ساعت بمونه بعد داخل حمام با شونه ی دندانه ریز مو ها رو شونه کن بعد بشور نرم کننده هم می تونی بزنی کاملا از بین میره

همراه شامپویی که دوستان گفتند شانه ی دندانه ریز هم هست