2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم مناسبه برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
ناراحت نشیا ولی واقعیت یه مرد ۳۲ ساله باید یه خونه حتی ۷۰ متری کوچیک داشته باشهخونه اولویت داره به م ...

تو این هزینه ها بااین تورم بااین حقوقها اگه مرد ۳۲ ساله خونه  نداشته باشه تعجب نمیکنم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

والا بستگی به شرایط زندگیت تو خونه ی پدریت دارهحقوقتو کلشو خرج میکنی هر ماه یا نه خیلی حسابگری؟بعد ا ...

نه بابا من که وام برداشتم زدم به یه کاری

بقیه ش خرج که میشه ولی خرج دانشگاه و اینجور چیزا

اما سعیم اینه سیو کنم واقعا

بساز که چه بساااازی 😂 جاده صاف کن به معنای واقعی خخخ

نه ولی واقعا ادم پرتوقع و فلانی نیستم

بخصوص اول زندگی ادم باید مراعات کنه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نه ، باید خونه کوچیک حتی داشته باشه ، چون درآمدش کمه من راه میومدم با درآمد اما اجاره بخواد ...

منم همسن تو بودم شاید اینجوری فکرمیکردم 

ولی بعدا بخصوص وقتی شاغل میشی میفهمی که داستان فرق داره واقعا

منم همسن تو بودم شاید اینجوری فکرمیکردم ولی بعدا بخصوص وقتی شاغل میشی میفهمی که داستان فرق داره واقع ...

واقعیت اینه که صد سال هم بدویی تو ایران نمیشه خونه خرید نمی‌گم یه ملک داشته باشی بسازیش اگه آدم با عرضه ای هست زنش شو

ناراحت نشیا ولی واقعیت یه مرد ۳۲ ساله باید یه خونه حتی ۷۰ متری کوچیک داشته باشهخونه اولویت داره به م ...

چی بگم.. نه ناراحتی که نداره.. ولی چون دارم میبینم مثلا برادرای خودم یا خیلی اقایون دیگه واقعا دارن پاره میشن از شش جهت ولی نمیشه.. حالا ممکنه کم کاری، کم تجربگی و ... هم بکنند و مثلا درست از سرمایه شون استفاده نکنند.. یکم موضوع پیچیده ست

ممنون از نظرت

من با توجه به شرایط زندگی خودم اگر کارش جای پیشرفت نداشته باشه زیاد مثل کارمند و معلم و اینا قبول نم ...

باهوشی ها 😅

ولی من ادمیم که دلمم مثه چی گیر باشه ولی بهم ثابت شه خوب نیست خیلیییی راحت پا میذارم رو دلم. مثل اب خوردن

خودمو میشناسم

حالا هنوز خانواده ها، روانشناس و ... فیلترهای بعدی هستند و همینقدر زود تصمیم نمیگیرم

ولی ممنون

باهوشی ها 😅ولی من ادمیم که دلمم مثه چی گیر باشه ولی بهم ثابت شه خوب نیست خیلیییی راحت پا میذارم رو ...

از یه طرف اینقدر سریع ردش نکن 

فکر می‌کنی چند نفر مثل این آقا می‌ره توی دلت 

واسش شرط بزار 

بگو میتونی خونه فراهم کنیم با کمک پدر و مادر 

چون حقیقتا شرایط زندگی با این حقوق اینقدری سخت میشه که باید از خورد خوراک و گوشت و اینا هم بزنی

میشه،بلاخره🌄🌱