2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم مناسبه برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
خب چه ربطی داره منم داشتم.. ولی با تلاش خودشون نبوده که

شما گفتی واقعیت جامعه رو ببین 

کسی نتونسته خونه بخره ،پدر و برادرت مثال زدی 

گفتم یعنی مورد اینجوری هم هست که خونه و ماشین داشته‌ باشه 

کار ندارم با پول خودش خریده یا نه مهمه اینه که داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ اینا

خب ۱۳ با ۲۵ حدودای ۳۷ میشه برای اول زندگی خیلی هم خوبه 

اما اگر بخوای اجاره خونه ماهی ۱۰ بدی و وام ازدواج هم بگیری ۵ حساب کنیم 

میشه ۲۰ ۲۲ ، بازم خوبه 

ولی بعدا که بچه بیاری سخت میشه 

مگر اینکه خانواده ها کمک کنن

ان شاءالله...

یه دودوتا چهارتا کن اگه میتونه خونه بگیره بگیرید

ولی درکل اگه کیس خوبیه ردش نکن، خواهر من آنقدر رد کرد الانم مجرده، بعضیا باجربزه هستن خودشونو میکشن بالا

ب شغلش نگاه کن که قابل پیشرفته یانه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بله درسته ممنون از نظرتون

خواهش میکنم 🙏 

امیدوارم اون موضوع اخلاق و عقاید و .فلان و .. رو که میگید بزاریم کنار باب میل کامل باشه 

نه صرفا بخاطر علاقه بهش فکر نکنید ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

والا من برادرامم خونه ندارن هم سن و سال این اقابابام فکرکنم چهل و خرده ای سالش بود خونه خریدنمیگم ال ...

ناراحت نشیا ولی واقعیت یه مرد ۳۲ ساله باید یه خونه حتی ۷۰ متری کوچیک داشته باشه

خونه اولویت داره به ماشین

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حقوق کم

نبود خونه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

من با توجه به شرایط زندگی خودم اگر کارش جای پیشرفت نداشته باشه زیاد مثل کارمند و معلم و اینا 

قبول نمیکنم چون واقعا نمیتونم توی همچین شرایطی زندگی کنم 

نه اونو بدبخت میکنم نه خودمو 

اسی معلومه دلت گیره 

ولی درنظر بگیر همه چیو

میشه،بلاخره🌄🌱